chit_ana's space - CARI Infonet - Powered by Discuz!
Register Login
CARI Infonet Return Index

chit_ana's Space http://english1.cari.com.my/?614100 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Already have 74 visitor

    No albums yet

  • Allah is the best planner  Reply
  • it is hurt!  Reply
  • semua ini sangat menyakitkan hati   Reply
  • kadangkala kita terlalu menjaga hati  orang lain sehingga membuatkan hati kita sendiri terseksa    Reply
  • kadangkala kita terlalu menjaga hati  orang lain sehingga membuatkan hati kita sendiri terseksa   Reply
  • andainya hadirnya cinta sekadar untuk mengecewakan,lebih baik cinta itu tak pernah hadir  Reply
  • kosong   Reply
  • kosong   Reply
  • i dont wanna lose u      Reply
  • cintaku berakhir disini   Reply
  • when i first meet you i truly didnot plan on falling in love.. Reply
  • i love u more than even thought      Reply
  • You're the only one that I wanted  Reply
  • Aku tak mengerti ¡­ apa yang kurasa  Reply
  • kenangan yg mengusik jiwa   Reply
  • GenderFemale
  • Birth Day2012 / 4 / 30 /

Personal information

    There is no dynamic now

Mengubati sakitnya putus cinta 2013-05-10
Ketahuilah bahawa¡­ Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang tidak serupa dengan kita, supaya kita dapat menjadi penilai yang ...
(522) views|(1) comments
2012-12-30 2012-12-30
ramai gadis dan lelaki bujang yang tak sabar menikah, atau sering terdetik dan teringin untuk menikah... namun yang sudah menikah sering pula meng ...
(293) views|(0) comments
2012-09-17 2012-09-17
i don¡¯t believe in revenge. i do believe in justice. i do believe in 'karma'. i still try to believe in people. i believe the only thing u ...
(478) views|(4) comments
salah siapa? 2012-09-16
ana pernah tertanya-tanya pada tiga situasi??? pertama, Kenapa ada ibu dengan ayah seorang yang beramal soleh dapat anak yang bermasalah sosial??? ke ...
(604) views|(5) comments
lelaki sebagai pelindung 2012-09-14
" Kaum lelaki itu adalah pemimpin bagi kaum wanita oleh kerana Allah telah melebihkan sebahagian mereka (lelaki) atas sebahagian yang lain ( ...
(578) views|(3) comments
Dugaan 2012-09-12
Jangan bersedih... kekasih pilihan Allah akan dihadiahi dugaan hebat tanda KasihNya. Jalannya dihias duri duri luka,tidak dibiarkan lena dlm nikma ...
(909) views|(7) comments

More

You need to login first Login | Register


tutorial2 9-3-2016 05:23 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
monorail 9-5-2013 11:38 PM
chit_ana: borak kosong je.mcm umah hp sanun
oooo..
monorail 9-5-2013 11:32 PM
chit_ana: kat misteri,panoramal &sakti   
apa yg menarik kat situ...
monorail 9-5-2013 11:11 PM
kat bod mana tu
Blessy 8-2-2013 07:44 PM
Hello
My name Blessing but my friends called me Blessy
so you can call me by that if you wish.
today when i was browsing on cari.com i saw your profile
and i like it so much,so i decided to drop a note for you.
and i believe that we can write together as friends
you can email me directly with my bellow email address so that
i will send you my picture and also tell you more about my self
have a nice day
blessme202god@yahoo.com.sg
queenserena 4-2-2013 09:23 AM
salam...

2,2 novel yang awak tanya tu still available...
entah kenapa saya x leh reply pm awak...
dewamaulana09 30-1-2013 09:56 AM
Salam. Terima kasih kerana sudi berkawan dgn saya. saya harap persahabatan kita akan berterusan. InsyaAllah.
Have a nice day n take care.
chit_ana 24-12-2012 04:09 PM
check pm ya
sai_68 24-12-2012 04:04 PM
Hi chit_ana...bape u nak letgo felinna tu?
otakotak 3-10-2012 12:41 PM
kawan-kawan o2 ada jual buku novel english
jemput tengok ya :)

http://english1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=677689&extra=page%3D1
chit_ana 22-9-2012 01:17 PM
thanks laling...dah tutup pon blog tu
ctsueraya 21-9-2012 08:48 AM
nie blog yaya..kalau rajin nak sdkah clicklah nuffang..ana ader blog tak..meh yaya pollow
http://ctsueraya.blogspot.com/
chit_ana 11-8-2012 06:27 AM
motip tetibe panggil iols adik ni  
chit_ana 11-8-2012 05:36 AM
sape ni?
ashraf_83 11-8-2012 02:20 AM
hi..boleh berkenalan dgn adik ana?
chit_ana 28-7-2012 06:47 PM
iye laling  
» View all

Archiver|Mobile|CARI Infonet

GMT+8, 5-5-2016 07:03 AM , Processed in 0.201530 second(s), 19 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top