CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 27Next
Return Post new threads
Show: 45700|Reply: 668

Speku : Hanis Zalikha Duta Baru Aurawhite Page25

[Copy link]

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 6-3-2014 12:16 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Kontroversi Hanez Suraya - Romie - Liyana

Gossip Artis suruh bf bercerai kalau nak kahwin. Forumers speku HS
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=786660


18/2 - HS buat statement yg bakal berkahwin dgn bf aka ahli perniagaan


Boleh nampak yang Hanez Suraya kali ini tidak mahu bercinta lama lama sebelum mendirikan rumah tangga selepas mendedahkan yang beliau bakal berkahwin dengan seorang ahli perniagaan berusia 34 tahun tidak lama lagi.

InsyaAllah pada tahun ini kami berkahwin, tarikh sudah ada tetapi belum boleh diumumkan kerana masih lagi mencari lokasi yang sesuai dan kalau boleh saya tidak mahu bertunang tetapi tengok macam mana keputusan keluarga nanti, ujar Hanez Suraya. http://www.rotikaya.com/bakal-ka ... kasih-kuat-cemburu/

23/2 - Diterjah oleh team Melodi pasal gossip Bf suami org. Menafikan & cabar isteri keluarkan bukti


"Tak pernah kena serang kacau suami orang. Kalau ada bukti pergi holiday dgn bf knp tak tunjuk, kalau saya kacau suami awak knp awak tak dtg cari saya je"

Tiada istilah Hanez ganggu rumahtangga orang kalau Hanez tahu dia berstatus suami orang dari awal lagi, Hanez pun tak nak

"Sekiranya hanez ganggu suami org knp tak dtg serang awal2. Knp dah sampai tahap mcm ni nak dtg kacau hanez. Sekiranya dia suami org, dan hubungan suami isteri masih baik tiada apa2 masalah hanez sedia berundur"

24/2 - Pic bf HS tersebar di Forum Cari. Credit : @hunnybunny


HS upload pic dgn anak2 bf di instagram. Pic kemudiannya di delete



   Last edited by juliez on 12-3-2014 11:00 PM

RadioPoll, Total 357 person(s) voted View voters

This poll is end

98.04% (350)
1.96% (7)
You are not allowed to vote
1

View rating log

For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 6-3-2014 12:17 AM |All posts
Pic percutian HS & bf di Bangkok tersebar di forum cari & blog gossip













25/2 - HS bagi statement yg bf ialah duda anak 2 di Harian Metro


28/2 - Mohon maaf kenyataan status bf
Kuala Lumpur: Saya dengan rendah hatinya ingin memohon maaf mengenai kenyataan berkaitan R seorang duda baru-baru ini, kata Hanez Suraya berhubung kontroversi hubungannya dengan lelaki dikenali sebagai R yang menimbulkan spekulasi liar kebelakangan ini. http://www.hmetro.com.my/myMetro ... /Article/index_html

2/3 - Liyana bagi statement dkt Bipop & Melodi










Last edited by juliez on 6-3-2014 01:19 AM

1

View rating log

For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 6-3-2014 12:17 AM |All posts



Omg! Bodoh punya jantan.. u gave your wife tempoh 3 bulan utk taat kembali dkt kau, which i assumed tempoh dari filekan cerai october. So within than 3 mth yg kau suruh wife taat kembali, kau boleh main gila dgn bitch ni?

Sialnya jantan.. omgggg i'm so emo now!! *urut dada* Last edited by juliez on 6-3-2014 03:56 AM

For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 6-3-2014 12:22 AM |All posts
jumpa entry ni. boleh x nak percaya yang dia ni betul2 CALL GIRL!!!!!!

http://safeahaney.blogspot.com/2009/02/hanez-suraya-berpesta.html
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 6-3-2014 12:32 AM |All posts
menongkat langitlah ko hanez oiii .... i wish one day ... very soon ... ko akan merangkak ... sampai hati ko suruh liyana minX maaf ... obvious ko yg merampas ....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-3-2014 12:35 AM From mobile phone |All posts
atikah2013 posted on 6-3-2014 12:22 AM
jumpa entry ni. boleh x nak percaya yang dia ni betul2 CALL GIRL!!!!!!

http://safeahaney.blogspot ...

OMG. Gila lah. Dia smoking eh? Time ni hitam legam. Sekarang seputih salju. Haha
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 6-3-2014 12:36 AM |All posts
bohsia sundal artis paling tahi 2014...

My Gps HP Tracking Number https://www.sat-gps-locate.com/
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 6-3-2014 12:38 AM |All posts
DhuraNaufa posted on 6-3-2014 12:35 AM
OMG. Gila lah. Dia smoking eh? Time ni hitam legam. Sekarang seputih salju. Haha

memang betul-betul gila! sekarang byk cucuk2. mana x putih mayat!

Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 6-3-2014 12:39 AM |All posts
AdamBillionaire posted on 6-3-2014 12:36 AM
bohsia sundal artis paling tahi 2014...

wow cantik ayat
kalau org tak cari masalah, jgn mulakan
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 6-3-2014 12:39 AM From mobile phone |All posts
Boleh tak sesapa buat sinopsis kisah skandal si hanez ni...?? Aku tak ikut perkembangan, so tak tahu menahu... Pls share
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 6-3-2014 12:44 AM |All posts
Leonarzi posted on 6-3-2014 12:39 AM
Boleh tak sesapa buat sinopsis kisah skandal si hanez ni...?? Aku tak ikut perkembangan, so tak tahu ...


I tgh buat.. but so pening.. byk sgt benda nak ditempek

I need others to help me as well.. any volunteers?
For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 6-3-2014 12:45 AM From mobile phone |All posts
Laaaa patotla gigih tak nak tinggalkan bf dia. Dia cakap undur diri JIKA masih suami orang dan hubungan suami isteri BAIK.
Paria.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 6-3-2014 12:49 AM From mobile phone |All posts
atikah2013 posted on 6-3-2014 12:22 AM
jumpa entry ni. boleh x nak percaya yang dia ni betul2 CALL GIRL!!!!!!

http://safeahaney.blogspot ...

Birah habis tgk.gambar dia..mcm.bohsia
Just be you, and if people don't like it. Well, f**k them !
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 6-3-2014 12:49 AM |All posts
juliez posted on 6-3-2014 12:17 AM
Dekat mana i nak cari pic bukti percutian dlm ig HS? Tolong bagi link pleaseeeee

And i nak l ...

Ni pic Hanez ig kan.


@hanezsuraya All Star  #converse #tuktuk #bangkok   2mon

Cuba tengok ngan gambar kat atas tuktuk ni.





Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 6-3-2014 12:55 AM |All posts
tolong kahakkan dua ekor siamang ni kalau terserempak kat mana-mana...tolong..mintak sesangat ni..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 6-3-2014 12:56 AM |All posts
Hebat juliez
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 6-3-2014 12:57 AM From mobile phone |All posts
Orite..sambng kat sini plak..abisla ko sundal...musti Lps ni ko dmm truk!!
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 6-3-2014 12:59 AM |All posts
juliez posted on 6-3-2014 12:44 AM
I tgh buat.. but so pening.. byk sgt benda nak ditempek

I need others to help me as we ...

kaka juliez,iols nak tolong..
uols nak iols beklog thread dulu ke??
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 6-3-2014 01:04 AM |All posts
I dah start boikot si hanez ni..apa2 jua iklan..drama tv atau yg sebagainya kemunculan dia dilayar tv ... jiran2 tetangga, kwn2 I dan ahli keluarga juga turut buat perkara yg sama memprotes sikap celebriti begini ...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 6-3-2014 01:06 AM |All posts
cikSepiT posted on 6-3-2014 12:59 AM
kaka juliez,iols nak tolong..
uols nak iols beklog thread dulu ke??


Thank you!!!

Tolong buat summary utk press conference jer okay. I nak tempek dkt posting # 3

1. Nak gambar time pc
2. Nak statement HS time pc
3. Nak statement bf time pc

And kalau ada video2 time pc sekali
For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 6-3-2014 01:07 AM |All posts
Cookeelaat posted on 6-3-2014 12:49 AM
Ni pic Hanez ig kan.


Babe tolong cari video meletop yg full. Yg ada sekarang tak full
For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 6-3-2014 01:08 AM |All posts
juliez posted on 6-3-2014 01:06 AM
Thank you!!!

Tolong buat summary utk press conference jer okay. I nak tempek dkt posting # 3
...

ok.. nanti nak replay kat mane??sini eh??ok..
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 6-3-2014 01:16 AM |All posts
atikah2013 posted on 6-3-2014 12:22 AM
jumpa entry ni. boleh x nak percaya yang dia ni betul2 CALL GIRL!!!!!!

http://safeahaney.blogspot ...

bole..iols caye je
              
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 6-3-2014 01:17 AM |All posts
calling for @pembacategar
umah ketiga dah dibuka. meh la blanje kami gambo2 hotsss
              
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 6-3-2014 01:20 AM |All posts
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 28-11-2014 02:38 PM , Processed in 0.265937 second(s), 39 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top