CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 4399|Reply: 26

[PENJAGAAN] BELI AURAWHITE FREE BEDAK THANAKHA ORI!!! TAKNAK KA...

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-3-2013 11:12 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Assalamualaikum teman2 warga Cari...mari kita ceriakan pagi kita senyuman dan memanjatkan SYUKUR pada Allah S.W.T kerana diberikan peluang untuk bernafas dan menghirup udara segar kurniaan dariNya...sambil2 tu jom memerasankan diri untuk memiliki kulit sehalus sesuci embunan pagi.. ...nak tau caranya? Moh check it out!!!!!!!!!! haaa...tgk kt bawah tu..cuci2 mata and baca pelan2 k...

Aura White Gluta Collagen 900,000mg
Rahsia Kulit Cantik Putih Berseri Tanpa Jeragat!!!

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS






Uols pnh terfikir x nape c hanez suraya ni tetiba cerah and flawless je kulit dia...??? I'm juz wondering...rasanya minah ni dulu xdela flawless sgt kulitnya cam kulit telur kan...ghupe2nyer...haaaaaaaa da kantoi!!!! Inginkan kulit se'glowing' Hanez? Jom try produk ni!!!

KELEBIHAN UTAMA AURAWHITE BEAUTY
*50% Pencerahan ketara dalam 2 minggu
*Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
*Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi / hilangkan parut dn liang pori terbuka
*Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
*Mengurangkan kedutan dan garis halus
*Melambatkan prosess penuaan
*Mengatasi masalah sembelit
*Mengurangkan sakit sendi
*Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
*Mengurangkan rekahan kaki
*Menguatkan otot, tulang dan kuku
*Memulihkan payudara yang kendur
*Meningkatkan penghasilan susu ibu
*Mengandungi nutrien yang tinggi

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam


AURA WHITE 900,000MG HANYA RM145 + POSTAGE + 5 FREE GIFTS!!!! JOM WHATSAPP / WECHAT / LINE EIN @ 01126394936 OR SMS 0122420343



Haaa da terbuktikan??? Mmg golongan artiz yg guna...ini adalah salah seorang...
Last edited by princesshoney on 3-7-2013 06:34 PM

5 free gifts!!!

5 free gifts!!!

Beza Aura White 400,000mg & 900,000mg

Beza Aura White 400,000mg & 900,000mg

Hanez Suraya DULU dan KINI

Hanez Suraya DULU dan KINI
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-3-2013 10:39 PM |All posts
guysssssss..cepat2 sementara stok masih adaaaaaaa.....rugi x dapatkannyaaaaaaaaaaa
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-3-2013 12:13 AM |All posts
Assalamualaikummmm!!! Nak byk FREE gift x? Nak banyak FREE gift...jom beli Aura White!!! Hanya rm150 FREE postage..FREE shaker..FREE masker..FREE sabun collagen!!! Jom ushar apa yg best sgt Aura White ni...??? Aura sangggaatttt ke...

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

RM150.00 >> STOK 2 BULAN

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung & menyusukan baby boleh ambil produk ini

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 30-3-2013 05:17 PM |All posts
Naper perlu buang byk duit utk bermake up tebal? beli mcm2 produk? nape x stick pada 1-2 produk je? kesan berpanjangan...berbaloi pn ye! x rugi pun....jom try aura white!!! sangat2 berbaloi!!!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 2-4-2013 11:58 PM |All posts

PROMOSI MeleTOP bulan April!!!!??? Jom cantik dgn Aura White!!!

Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaaa.....PERHATIAN!!!! InsyaAllah jika tiada aral melintang...pertengahan April akan ada PROMOSI MeleTOP AURA WHITE!!!!!!!!!!!!!! Harga biasa saya tawarkan...RM150...

  • FREE postage
  • FREE shaker
  • FREE masker
  • FREE sabun collagen

kan kan kan!!!!

Sempena April ni..akan ada pertambahan FREE GIFT!!!!!!!!!!!!!

  • Obuse Lip Tint
  • Foot Detox Patch
  • Shiseido Black Mask
  • Gold Eye Mask

Amacam???? Menarik x???????? Boleh place order dulu...sbb tgh HOT HOT HOT ni...PANASSSSSSS!!!!!!!!!!!!

Berminat bole PM or sms Ein @ 0122420343 okay.....muahxxx!!!!!!!



Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-4-2013 06:34 PM |All posts
Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaaa.....PERHATIAN!!!! InsyaAllah jika tiada aral melintang...pertengahan April akan ada PROMOSI MeleTOP AURA WHITE!!!!!!!!!!!!!! Harga biasa saya tawarkan...RM150...

FREE postage
FREE shaker
FREE masker
FREE sabun collagen

kan kan kan!!!!

Sempena April ni..akan ada pertambahan FREE GIFT!!!!!!!!!!!!!

Obuse Lip Tint
Foot Detox Patch
Shiseido Black Mask
Gold Eye Mask

Amacam???? Menarik x???????? Boleh place order dulu...sbb tgh HOT HOT HOT ni...PANASSSSSSS!!!!!!!!!!!!

Berminat bole PM or sms Ein @ 0122420343 okay.....muahxxx!!!!!!!

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-4-2013 11:30 PM |All posts
Assalamualaikummmmm..promosi HEBATTTT!!!!! Mesti tertanya2 kan??? Apela c Ein ni promosi x abis2... Haaa...bulan keramat bulan April ni akan ada PROMOSI MeleTOP Aura White...Harga maintain RM150 tapi bykkkk lagi FREE GIFT!!!! Best 10x!!!!! Jom check it outtt!

- FREE Postage
- FREE Shaker
- FREE Masker
- FREE Sabun Collagen
- FREE Obuse Lip Tint
- FREE Foot Detox Patch
- FREE Shiseido Black Mask
- FREE Gold Eye Mask

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C + HYALURONIC ACID
+ TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung & menyusukan baby boleh ambil produk ini

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dengan sukatan 120ml air dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan
sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan
tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari
untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!

Artiz Hanez Suraya pun menggunakan Aura White ni!!! Mengapa tidak ANDA???
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 5-4-2013 06:15 PM |All posts
Assalamualaikummmmm..promosi HEBATTTT!!!!! Mesti tertanya2 kan??? Apela c Ein ni promosi x abis2...  Haaa...bulan keramat bulan April ni akan ada PROMOSI MeleTOP Aura White...Harga maintain RM150 tapi bykkkk lagi FREE GIFT!!!! Best 10x!!!!! Jom check it outtt!

- FREE Postage
- FREE Shaker
- FREE Masker
- FREE Sabun Collagen
- FREE Obuse Lip Tint
- FREE Foot Detox Patch
- FREE Shiseido Black Mask
- FREE Gold Eye Mask

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C + HYALURONIC ACID
+ TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung & menyusukan baby boleh ambil produk ini

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dengan sukatan 120ml air dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan
sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan
tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari
untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!

Artiz Hanez Suraya pun menggunakan Aura White ni!!! Mengapa tidak ANDA???



Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 9-4-2013 01:49 PM |All posts
Assalamualaikum semua... promosi MeleTOP April Aura White telah bermulaaaaaa!!! ...Ini adalah berita yang menggembirakan buat peminat & pengguna tegar Aura White!!! Xtra Free Gift seperti yang dijanjikan...akan bermula!!!!!! Harga masih seperti biasa RM150 (semenanjung) & RM160 (Sabah / Sarawak) tapi bykkk Xtra FREE GIFT.....!!!! Jom check it out!!!!

- FREE Postage
- FREE Shaker
- FREE Masker
- FREE Sabun Collagen
- FREE Obuse Lip Tint
- FREE Foot Detox Patch
- FREE Shiseido Black Mask
- FREE Gold Eye Mask

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung (4 bulan ke atas) & menyusukan baby boleh ambil produk ini

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dengan sukatan 120ml air dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan
tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!

Artiz Hanez Suraya pun menggunakan Aura White ni!!! Mengapa tidak ANDA???

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 10-4-2013 11:27 AM |All posts
Assalamualaikum semua... promosi MeleTOP April Aura White telah bermulaaaaaa!!! ...Ini adalah berita yang menggembirakan buat peminat & pengguna tegar Aura White!!! Xtra Free Gift seperti yang dijanjikan...akan bermula!!!!!! Harga masih seperti biasa RM150 (semenanjung) & RM160 (Sabah / Sarawak) tapi bykkk Xtra FREE GIFT.....!!!! Jom check it out!!!!

- FREE Postage
- FREE Shaker
- FREE Masker
- FREE Sabun Collagen
- FREE Obuse Lip Tint
- FREE Foot Detox Patch
- FREE Shiseido Black Mask
- FREE Gold Eye Mask

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung (4 bulan ke atas) & menyusukan baby boleh ambil produk ini

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dengan sukatan 120ml air dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan
tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!

Artiz Hanez Suraya pun menggunakan Aura White ni!!! Mengapa tidak ANDA???
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 10-4-2013 05:47 PM |All posts
Assalamualaikum semua... promosi MeleTOP April Aura White telah bermulaaaaaa!!! ...Ini adalah berita yang menggembirakan buat peminat & pengguna tegar Aura White!!!
Xtra Free Gift seperti yang dijanjikan...akan bermula!!!!!! Harga masih seperti biasa tapi bykkk Xtra FREE GIFT.....!!!! Jom check it out!!!!

- FREE Postage
- FREE Shaker
- FREE Masker
- FREE Sabun Collagen
- FREE Obuse Lip Tint
- FREE Foot Detox Patch
- FREE Shiseido Black Mask
- FREE Gold Eye Mask

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C + HYALURONIC ACID
+ TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung & menyusukan baby boleh ambil produk ini

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dengan sukatan 120ml air dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan
sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan
tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari
untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!

Artiz Hanez Suraya pun menggunakan Aura White ni!!! Mengapa tidak ANDA???
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 10-4-2013 05:54 PM |All posts
PERHATIANNNNNNN!!!!!!!!! Saya nak buat sedikit penjelasan...ramai yang bertanya pada saya..bole bagi discount x Aura White tu...sebenarnya saya jual mengikut harga retail yang diberi oleh HQ..iaitu RM150..dengan XTRA FREE GIFT sempena Promosi MeleTOP April...jika ANDA pergi membeli sendiri ke pejabat HQ..ANDA hanya menerima FREE GIFT Shaker + 3D mask SAHAJA dengan harga RM150...Untuk pengetahuan semua..kami tidak boleh menjual harga yang lebih MURAH dari harga RETAIL..dikhuatiri dapat dikesan pihak HQ..jika ada discount..itu adalah dari budi bicara kami sendiri...tiada kena mengena dengan pihak HQ..kami yang rugi..HQ x rugi ape2..Sekian
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-4-2013 05:31 PM |All posts
Assalamualaikummm...!!!!! Sesiapa yang ingin berniaga tapi mengalami masalah berikut...

- tiada MODAL
- tiada MASA untuk membungkus produk
- masalah inventory (nak simpan stok)
- memBORONG produk

SILA PM saya or sms Ein @ 0122420343...untuk menjadi DROPSHIPPER.. pasti berbaloi baloi....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 14-4-2013 11:24 AM |All posts
Assalamualaikummm...!!!!! Sesiapa yang ingin berniaga tapi mengalami masalah berikut...

- tiada MODAL
- tiada MASA untuk membungkus produk
- masalah inventory (nak simpan stok)
- memBORONG produk

SILA PM saya, add fb Einzone Heaven or sms Ein @ 0122420343...untuk menjadi DROPSHIPPER.. pasti berbaloi baloi....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 15-4-2013 12:26 PM |All posts
Assalamualaikummm...!!!!! Sesiapa yang ingin berniaga tapi mengalami masalah berikut...

- tiada MODAL
- tiada MASA untuk membungkus produk
- masalah inventory (nak simpan stok)
- memBORONG produk

SILA PM saya, add fb Einzone Heaven or sms Ein @ 0122420343...untuk menjadi DROPSHIPPER..  pasti berbaloi baloi....
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 15-4-2013 12:54 PM |All posts
salam sis... pm harga sis kalau utk drop ship..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 25-4-2013 09:43 AM |All posts
Assalamualaikum semua...tawaran promosi April Aura White masih ada!!! Jom dapatkan kulit yang SIHAT...CERAH..GEBU...GLOWING...ala2 PINKISH gitu...yang penting SIHAT!!! Aura White BUKAN produk PEMUTIH yang akan menjadikan kulit anda putih melepak secara drastik!!!! Owh sama sekali tidak!!! Produk yg menjadikan kulit anda putih melepak secara drastik adalah TIDAK BAGUS untuk jangkamasa panjang yang akan memudaratkan kesihatan dan kulit anda k..Aura White bertindak MERAWAT & MENCERAH kulit dari dalam secara perlahan lahan dan menjadikan kulit anda SEKATA... InsyaAllah...So???? Apa tunggu lagi??? Jom grab it fast!!!

Jangan segan silu...ringan2kan jari jemari anda untuk PM saya di FB..sms saya Ein @ 0122420343 or Whatsapp @ 01126394936 untuk membuat tempahan!!! Jom dapatkan Aura White dengan SEGERA!!! Sementara STOK masih ada!!! Stok adalah sangat TERHAD!!! Anda bole memiliki semua d bawah ni...

- FREE Postage
- FREE Shaker
- FREE Masker
- FREE Sabun Collagen
- FREE Obuse Lip Tint
- FREE Foot Detox Patch
- FREE Shiseido Black Mask
- FREE Gold Eye Mask

Kulit CERAH, ANJAL, GEBU, MULUS, FLAWLESS & PUTIH BERSERI dalam 14 hari ♥ AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG + VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL ♥ ♥ ♥ Kulit tidak lagi kendur, kusam, tidak sekata, tidak , berparut, berjeragat, gelap dan penuh ekzema.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !! PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+ VITAMIN C + HYALURONIC ACID + TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
♥ 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 minggu
♥ memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
♥ menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
♥ mengurangi kedutan dan garis2 halus
♥ mengecilkan pori2 kulit
♥ menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
♥ meningkatkan sistem imunisasi badan
♥ mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
♥ mengatasi masalah jerawat dan jeragat
♥ mengurangi sakit radang/sendi
♥ mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
♥ sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
♥ membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
♥ mengurangi kolesterol
♥ menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
♥ meningkatkan kualiti tidur
♥ sesuai untuk lelaki dan wanita

♥ ♥ Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
♥ ♥ Ibu mengandung (4 bulan ke atas) & menyusukan baby boleh ambil produk ini

CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dengan sukatan 120ml air dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan
tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Haa..amacam??? Best x??? agak2 nak cuba x??? Jom cuba produk hebat ini!!! Bole pm or sms Ein @ 0122420343 utk tempahan!!!!

Artiz Hanez Suraya pun menggunakan Aura White ni!!! Mengapa tidak ANDA???
Last edited by princesshoney on 25-4-2013 09:51 AM

Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 26-4-2013 06:37 PM |All posts
INGINKAN KULIT SIHAT, CERAH, GEBU, ALA2 PINKISH DALAM MASA 14 HARI!!! JOM DAPATKAN AURA WHITE SKRG!!! PROMOSI APRIL MASIH AVAILABLE!!!!!

FREE POSTAGE
FREE SHAKER
FREE 3D SHEETMASK
FREE SABUN COLLAGEN
FREE SHISEIDO MASK
FREE GOLD EYE MASK
FREE FOOT PATCH
FREE OBUSE LIP TINT

WHAT R U WAITING FOR? GRAB IT FAST DEAR..BOLE WHATSAPP EIN 01126394936 OR SMS 0122420343....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-4-2013 11:15 PM |All posts
Assalamualaikummmmmm customer yang disayangi..ada BERITA TERBAIK DARI LADANG!!! Untuk pengetahuan anda semua..pihak HQ telah mengambil keputusan untuk meng'upgrade' kandungan Aura White dari 400,000mg ke 900,000mg yang mula berkuatkuasa mulai 1 MEI InsyaAllah!!! OMA!!! So lagi BERAT la kannn...cmne lak dgn harganyaaaa...mesti semua tertanya tanya kannnnnn...ada lagi BERITA BESTTT!!!! Harga SAMA!!! !! X BERUBAH!!! Huh..mesti tarik nafas lega kannn...sukala tu..sukala tu...tapi...yang kurang bestt...pihak HQ hanya sediakan shaker sebagai FREE GIFT..no more 3D mask..huhuhu...tapi untuk customer yang disayangi..saya cuba usahakan yang TERBAIK k...nantikan BERITA BAIK dari saya nanti..ok!!!!!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-5-2013 04:14 PM |All posts

RE: AURA WHITE 900,000mg DISCOUNT & FREE GIFTS!!!

AURA WHITE 900,000mg NI MCM PISANG GORENG PANASSSSSSSS!!!! ASYIK ABIS STOK JA...SIAN KAT CUSTOMER2 SAYA...SABAR MENUNGGU...TAPI SEKARANG STOK DA ADAAA!!! JOM ORDER SEKARANG....SANGAT2 BEST!!! SAYA PUN TERUJA!!!! X SBR NAK MINUM LAGI...

BEZA AURA WHITE 900,000mg & 400,000mg :-

400,000mg : Mengandungi 3 stem cell iaitu TOMATO, ROSELLE & APPLE
900,000mg : Mengandungi 2 stem cell tambahan iaitu SNOW LOTUS & RASPBERRY

Actually ada 3 perbezaan yang anda boleh nampak dgn jelas...
1) Ketinggian botol Aura White
2) Kuantiti bertambah sebanyak 500,000mg
3) Pertambahan 2 stem cell

JOM ORDER SEKARANG!!! NAK DISCOUNT PM FB EINZONE HEAVEN..WHATSAPP / WECHAT EIN @ 01126394936 OR SMS @ 0122420343!!!!








Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 22-5-2013 01:55 PM |All posts
NAK KULIT CANTIK...CERAH PINKISH..BERSERI..GLOWING..LICIN...GEBU???? JOM DAPATKAN AURA WHITE 900,000MG SEKARANG!!!

BEZA AURA WHITE 900,000mg & 400,000mg :-

400,000mg : Mengandungi 3 stem cell iaitu TOMATO, ROSELLE & APPLE
900,000mg : Mengandungi 2 stem cell tambahan iaitu SNOW LOTUS & RASPBERRY

Actually ada 3 perbezaan yang anda boleh nampak dgn jelas...
1) Ketinggian botol Aura White
2) Kuantiti bertambah sebanyak 500,000mg
3) Pertambahan 2 stem cell

NAK DISKAUN & FREE GIFTS??? JOM PM..WHATSAPP / WECHAT / LINE EIN @ 01126394936 OR SMS 0122420343 UTK BUAT TEMPAHAN...CEPAT DAPATKAN DENGAN SEGERA!!!!


5 free gifts!!!

5 free gifts!!!

Beza 400,000mg & 900,000mg

Beza 400,000mg & 900,000mg
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 29-5-2013 05:42 PM |All posts
JOM DAPATKAN AURA WHITE MURAHHH..ADA DISKAUN...ORIGINALLLLL...WHATSAPP / WECHAT / LINE 01126394936 OR SMS 0122420343....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 4-6-2013 11:49 AM |All posts
Promo Havoc June Aura White telah bermulaaaa!!! Harga best dari kami dgn berat 900,000mg..lebih berat..lebih khasiat..lebih tahan lama...!!! Jom dptkan skg!!! Moh pm..whatsapp / wechat / line Ein @ 01126394936 or sms 0122420343...cepattttt...HOT ITEM NIH!!!

jom cantik mcm Hanez Suraya!!!

jom cantik mcm Hanez Suraya!!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-6-2013 06:26 PM |All posts
Assalam....sy jual Aura White 900,000mg rm140 utk semenanjung / rm150 free pos + 5 free gifts utk sbh srwk...add sy k Einzone Heaven or whatsapp 01126394936 or sms 0122420343..Maixara rm99 semenanjung / 109 sbh srwk free postage n Bedak Arab pn ada..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 10-6-2013 03:53 PM |All posts
♥♥ JOM PUTIH GEBU BYE BYE MASALAH KULIT !! AURA WHITE KINI MENDAPAT SAMBUTAN LUAR BIASA DI SELURUH MALAYSIA UOLLSS!!! 1001 KHASIAT UNTUK KECANTIKAN & KESIHATAN YANG OPTIMUM!! 100% EKSTRAK SEMULAJADI PERISA LEMON BERRY! JOM SHAKE SHAKE DENGAN AURA WHITE! PILIHAN NO 1 !!

SO? APA TUNGGU LAGI??!!! JOM PM / WHATSAPP / WECHAT / LINE / KAKAO TALK EIN @ 01126394936 OR SMS 0122420343 UNTUK HARGA & TEMPAHAN!!!! READY STOCK MENANTI ANDAAAAAA.....

RM140 + POSTAGE + 5 FREE GIFTS

RM140 + POSTAGE + 5 FREE GIFTS
Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-10-2014 01:27 AM , Processed in 0.288169 second(s), 20 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top