CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 9439|Reply: 8

DNARS Cosmetic..Ok tak? Share pengalaman..

[Copy link]

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 28-11-2012 10:18 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

As Salam, saya ternampak satu post kat FB pasal DNARS Cosmetic. Tengok review macam menarik dan macam nak mencuba. Mod, saya dah search sebelum buka topik tapi tu kat bahagian Jual/Beli. Kalau saya post sini utk minta pendapat dan komen2 dari pengguna Dnars ni takpe ke?
Bila tengok testimonial pengguna macam teruja nak beli ni. Tapi nak dengar dulu komen2 atau testimonial dari kengkawan yang pernah pakai produk ni. Ada side effect ke? Share la...

Cuba tengok blog ni...Aih, sapa la yang tak tingin nak muka licin...huhu...-> http://dnarscantik.blogspot.com/

http://de-serikandi.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 28-11-2012 11:17 AM |All posts
Owh dah ada kat link ni http://eforum1.cari.com.my/forum ... d=677249&page=1
Rupenya nama produk tu D'Nars instead of Dnarz. So, mod leh tutup la kot. Saya pegi link tu.
http://de-serikandi.blogspot.com
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 30-12-2012 10:59 AM |All posts
saya mula2 mencuba dnars pd awal tahun 2012..itu pun sebab teruja tgk kulit wajah pngetua sekolah saya sendiri yg makin bseri2 dan cantik setelah naik cuti akhir tahun 2011 tu..apa lg xboleh dibiarkan ni, dia yg umur dah 50an boleh dapat kulit cantik, xkan kita nak tgk je..bmula dari situ sy mencuba dnars dan sgt teruja dgn keberkesannya sehingga sekarang sudah menjadi stokis dnars klang..hehe, anda semua boleh tengok di fb sy gambar2 testi yg semua dah bjaya miliki kulit cantik dgn dnars ni..fb: Dnars Skincare Zayyan dan page Dnars Skincare Stokis Klang..atau terus hubungi sy di no 0192789712- maznu
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 21-8-2013 10:08 AM |All posts
kalo  nak area ampang bole contact saya 017-3745383
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 21-8-2013 10:34 AM From mobile phone |All posts
Made in thailand. Dont waste money
Reply

Props Report

Post on 21-8-2013 03:52 PM |All posts
ada pakai sabun dia.tak sesuai lah..
jerawat kecil naik di dahi.
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 24-8-2013 12:04 PM |All posts
baya pun baru 1month guna dnars nih..buat masa ni ok sangat..sebb dya pregnant..kulit kusam dan tak sekata..bila dah guna mula bln puasa..dah nampak kebersihan di muka..nampak berseri..sampai lah sekarang(sebab dah ramai orang tego..seri ibu mengandung dah naik ke muka ke??)..series nih tak tipu..

paling suka guna sabun dia tue..bau beras..now tinggal sikit jek..bln depan nak order lagik..baya pun terjebak di instgram pasal dnars nih..hope produk ni last lah guna..before this dah cam2 gune dah...
http://mysunshinelydia.blogspot.com/
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 27-6-2014 08:02 PM From mobile phone |All posts
baya424 posted on 24-8-2013 12:04 PM
baya pun baru 1month guna dnars nih..buat masa ni ok sangat..sebb dya pregnant..kulit kusam dan tak  ...

Baya u pki dnars lg ke,ok x,.. bas mcm nk try..
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 28-6-2014 03:34 PM From mobile phone |All posts
Sy bru je guna sabun pcuci dia, memang ok. Ari ke 3 guna dah nampak kesan nya..suami pn tegur..muka dah licin n beseri seri
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 29-11-2014 07:54 AM , Processed in 0.283028 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top