CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 22915|Reply: 12

Ada sape2 yg pernah gunakan Produk Juice Perawan Plus Collagen keluaran D'HErbs

[Copy link]

Rank: 6Rank: 6

Post on 17-10-2012 11:16 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Salam Semua, nak tanya kat korang yg prnh gunakan produk ni, biasanya brp lama baru dpt kesannya.....
Blh ler kongsi2kan pengalaman tue kat sini....
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-10-2012 04:52 PM |All posts
penah cuba awal thn 2012....bgs gak...breast jd mantap n bontot pun naik skt...tp pd aku mns sgt...
RANTAI TANGAN MUTIARA DGN POS LAJU PERCUMA
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-10-2012 05:17 PM |All posts
osmet pon guna...dia kata nmpak kesan kat breast dia, mcm jd tegang sikit...masa tu dia baru je minum...ingat nak try, tp bila dpt tau bontot pon jd naik, fikir blk nak ke tak...hehe
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 27-12-2012 12:15 PM |All posts





1) Merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.

2) Menaikkan tulang punggung dan payudara wanita agar lebih montok & anjal.

3) Menyuburkan rahim dan peranakkan wanita [baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat].

4) Menegang dan mencerahkan kulit.

5) Melambatkan proses monopous.

6) Memberikan tenaga dalaman wanita.

7) Meningkatkan sistem imunisasi.

8) Mengurangkan senggugut.

9) Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami isteri

10) Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.


Kandungan Juice Perawan D'Herbs:



Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen dan Air Bertapis.


Cara penggunaan :



1) Ambil 2 sudu setiap pagi dan malam. Minum banyak air putih.

2) Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung dan ketika dalam haid.

3) Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.



~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 27-12-2012 12:20 PM |All posts
http://www.mycomel.com/wp-content/uploads/2011/06/jus-salmah.jpgPuan Salmah
Masalah wajah lesu dan pucat, senggugut, keputihan & datang bulan tidak teratur tiada lagi setelah menggunakan produk ini malah suami memuji servis saya seperti malam pertama kami.


Last edited by BlueRose99 on 27-12-2012 04:14 PM

~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-12-2012 03:39 PM |All posts
dlu pernah minum jus perawan ni tapi lepas botol ke3 ke ke4 xde effect dah...
skrang maintain minum jus harum malam...bau badan pun dah kurang, yang paling best dah x rasa letih2 badan lg
i'm flying high ^_^
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 27-12-2012 04:15 PM |All posts
cinderella posted on 27-12-2012 03:39 PM
dlu pernah minum jus perawan ni tapi lepas botol ke3 ke ke4 xde effect dah...
skrang maintain minum ...

Jus Harum Malam tu produk apa?!
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 27-12-2012 10:13 PM |All posts
skrg ni die da tmbh ingredient kan ade saffron n ape tah,,x igt plk
++MeNgHaRaP KeReDhAaN Mu++
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 1-1-2013 10:15 PM |All posts
BlueRose99 posted on 27-12-2012 04:15 PM
Jus Harum Malam tu produk apa?!

jus harum malam tu lebih kurang jus perawan..
cuma dia ada ekstrak yang boleh hilangkan bau yang tidak disenangi...
paling best perisa ros..
i'm flying high ^_^
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 1-1-2013 10:17 PM |All posts
RaDiO@cTiVe posted on 27-12-2012 10:13 PM
skrg ni die da tmbh ingredient kan ade saffron n ape tah,,x igt plk

gugel saffron penuh ngan kebaikan tapi rasa dan effect x macam dlu..
x pastilah badan orang lain..

i'm flying high ^_^
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 11-5-2015 08:24 AM From mobile phone |All posts
Up...
Ada lagi yg masih guna jus perawan ni?
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 11-5-2015 09:43 AM |All posts
penah try dl mmg bgs montot n breast jd pejal tp terlupa lak ada mslh cyst n fabd kat breast...so dia jd semakin beso..doc pakar nasihatkan kalo nak makan apa2 produk jgn ada labota n apa tah satu lg lupa lak..coz kalo org ada dua mslah nie akan jd semakin aktif...so skrg dah x makan benda2 berkaitan rapat2 ni..makan yg tuk kulit je
PROMOSI PURE PEARL POWDER  @ SERBUK MUTIARA ASLI...WA 0122464678
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 13-5-2015 09:58 AM |All posts
sorry lambat tanya.. agak2 kalau makan jus ni sebagai persediaan nak kawen ok tak? tapi lambat lagi nak kahwin, jangka tahun depan.. takut nak try suplement2 ni... tak kahwin lagi boleh je makan kan... skrg pakai pencuci dherbs ja.. ok la, xtaw nak kata efek dia macam mana
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 25-5-2015 07:17 PM , Processed in 0.275990 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top