CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234Next
Return Post new threads
Show: 19856|Reply: 93

Noreen Noor Muncul Selepas 20 Tahun Menjadi Ibu Tunggal

[Copy link]

Emperor

Terganggu di fikiranku...

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 7-4-2012 07:23 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


KUALA LUMPUR: Penyanyi dan pelakon era 80-an, Noreen Noor yang menyepikan diri selama 12 tahun meluahkan hasrat untuk kembali aktif dalam bidang hiburan tanah air pada tahun ini.

Penyanyi yang popular dengan lagu Siang Terbayang Malam Merindu ini berkata selama tempoh itu dia terpaksa mengetepikan bidang seni demi memberi tumpuan kepada keluarga.

"Sejak menjadi ibu tunggal pada 1992, keutamaan saya adalah kepada dua anak yang sedang membesar, masalah kesihatan sendiri dan menjaga ibu bapa yang sakit.



"Kini orang tua sudah tiada, saya mahu aktif semula dalam bidang seni kerana minat itu tidak pernah lenyap," katanya ketika ditemui mStar Online, baru-baru ini.

Penyanyi yang kali terakhir muncul dengan album pada 1999 ini berkata, perancangan untuk mengeluarkan album sering tertangguh sebelum ini kerana dia berdepan kesukaran untuk mendapatkan lagu yang sesuai.

"Kini saya sedang mencari lagu-lagu daripada beberapa komposer. Susah sebenarnya untuk mendapatkan lagu yang saya berkenan dan sesuai dengan selera pendengar hari ini.

"Saya perlu ikut trend muzik semasa. Kalau diikutkan saya sudah ada sebuah lagu tetapi perlu digubah oleh komposer yang sesuai agar ia menjadi lagu yang menarik," katanya.

Diusik mengenai status janda yang digalasnya hampir 20 tahun itu, Noreen berkata dia selesa bersendirian tanpa kekasih atau suami baru.

"Sejak jadi ibu tunggal saya jarang keluar atau berjumpa orang lain. Hidup saya hanya untuk keluarga sahaja.

"Memang ada juga yang cuba mendekati tetapi saya tidak mahu layan kerana lebih selesa dengan kehidupan begini. Walaupun sunyi tapi saya ada anak-anak," katanya.



Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2012 07:27 PM |All posts
amboii.. amboi.. amboi... noreen gaya lentok dia nak jugekkk cam jaman 80 an dulu.

dah tua2 nih tak payah lah posing camtu.. tak nampak seksi pung..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2012 07:31 PM |All posts
Tak tau pulak dia menjanda.. Sheols ni umur dah berapa?
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2012 07:34 PM |All posts
muka very the botox
  
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 7-4-2012 07:38 PM |All posts
patut spend mase tuk beribadat dah ni.... xyah la nak nyanyi2 lagi...
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2012 07:54 PM |All posts
aku tgk dlm raya tak jadi gedix
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 7-4-2012 07:55 PM |All posts
Dia ni pon janda Tok K kan?
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 7-4-2012 07:59 PM |All posts
igt sheols nk ikut jejak rakan seangkatan spt ziela jalil
KAU FIKIR KAU SIAPA?!!!!!
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 7-4-2012 07:59 PM |All posts
Erkkk. .awat cam pelik je muka dia
Smile Always
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2012 08:03 PM |All posts
Dia ni pon janda Tok K kan?
subee Post at 7-4-2012 19:55

nama tok k jgak yang kena tempias....
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 7-4-2012 08:13 PM |All posts
Tak yah le nak buat 'come-back'. Your time is over. What works in the 80's is now history. Kalau nak watak heroine tu sure dah tak leh dah. Kot nak bawa watak makcik ke, ibu ke, nenek ke ramai pelakun lain dah ada.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-4-2012 08:26 PM |All posts
masih cantik mcm dulu...wapon dh berumur
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 7-4-2012 08:29 PM |All posts
Haish...sampai ke sudah tak keluor gambar...huhu. Teringin nak tengok lentok2 Noreen...
Ich liebe dich!...
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 7-4-2012 08:54 PM |All posts
Suami pertama Tengku Intan, Ex azreen, suami kedua , manager MAS...Baharuddin namanya, lama gak dia di London, balik ke M'sia tut-tut cerai...sian betol..

gossip dia dgn arwah suami Ziela Jalilpun hangat gak, sampai Tan Si kena buat press conference
http://blingblingsstories.blogspot.com/
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-4-2012 09:10 PM |All posts
menten lentok uols
~ Tercipta Untukku ~
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 7-4-2012 09:32 PM |All posts
dia ada gambar seksi ke ?
T.o.M.e.T
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 7-4-2012 10:00 PM |All posts
Suami pertama Tengku Intan, Ex azreen, suami kedua , manager MAS...Baharuddin namanya, lama gak dia  ...
cmf_blingblings Post at 7-4-2012 20:54



    Tengku Intan tu dah jadi ex azreen ke bling bing?......
Mari Beli buku....Beli SATU dpt SATU
stormreaders.net/jazaa gallery
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 7-4-2012 10:03 PM |All posts
Tengku Intan tu dah jadi ex azreen ke bling bing?......
jazaa Post at 7-4-2012 22:00

adehhh.....berkurun lamanya azreen menjanda, dah kahwin lain dah Ku Intan tu, Chinese ke serani, macam gitulah
http://blingblingsstories.blogspot.com/
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 7-4-2012 10:05 PM |All posts
siang terbayang malam merindu
love yourself before you love others ~  
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 7-4-2012 10:10 PM |All posts
masa bujang dulu ngetop betul Noreen Nor ni , ala-ala Zizie Ezzete tu kot, dulu dia kerja TNB kan?
http://blingblingsstories.blogspot.com/
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 7-4-2012 10:17 PM |All posts
adehhh.....berkurun lamanya azreen menjanda, dah kahwin lain dah Ku Intan tu, Chinese ke serani, m ...
cmf_blingblings Post at 7-4-2012 22:03



   OOOoo....tak tau le pulak....
masa azreen nak kawin dulu, wartawan interbieu Noreen....noreen tak cakap byk cuma ketawa je....

satu yang ai tak boleh lupa kat noreen ni....masa tu dia kuar majalah URTV kot...dia kata dia pakai skin care clarins....
ai tengok kulit dia gebuz....start hari tu, tertanam dalam hati, kalau dah kerja nanti, nak pakai skin care clarins gak mcm noreen...masa tu ai sekolah lagi, nak beli krim zaitun pun tak pandai...pakai bedak sejuk je.....  tapi bila dah ada duit, tak teringin pun nak beli produk clarins tu.....
Mari Beli buku....Beli SATU dpt SATU
stormreaders.net/jazaa gallery
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 7-4-2012 10:22 PM |All posts
OOOoo....tak tau le pulak....
masa azreen nak kawin dulu, wartawan interbieu Noreen....nor ...
jazaa Post at 7-4-2012 22:17

lahhhh, gitu ke ceritanya...lately, sejak 3 ke 4 tahun ni aku mmg pakai clarins, salah satu dr skincare ajalah..
http://blingblingsstories.blogspot.com/
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 7-4-2012 11:45 PM |All posts
sexy makcik ni....
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-4-2012 12:21 AM |All posts
dah gemuk macam belon dah aku tengok perut tu boroi abih

posing nak menyeksi pun tak guna sebab dah jadik belon
Don't waste your life trying to impress others!
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-4-2012 12:22 AM |All posts
korang tengokla dlm raya tak jadik....adeh.......
Don't waste your life trying to impress others!
Reply

Props Report

1234Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 23-7-2014 09:38 AM , Processed in 0.425104 second(s), 37 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top