CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

[Copy link]

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 12-8-2012 02:31 PM |All posts
KarinaKapur posted on 6-8-2012 10:04 AM
Ni cerita AirAsia plak..saja selitkan

Staf dakwa nampak hantu dalam pesawat AirAsia

dia dpt rasa petanda buruk mcm citer final destination..
so secara tak langsung beliau telah selamatkan sume penumpang dalam
kapal terbang itu..
love love me do
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 14-8-2012 02:54 PM |All posts
lorrr...bdk rumah bujang aku pun keje eraman gak...tapi dia rilek jer.....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 28-8-2012 04:37 PM |All posts
yeah.. khatam jgk akhirnya!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 1-6-2013 06:07 PM |All posts
KLIA ni tak payah nak masok dalam dalam untuk rasa "kekerasan" tempat tu.

kat setiap area pun dah rasa....kat ground floor elevator escalator pun dah rasa keras tempat tu. tambah2 bila masok bilik air dia. memang logik pun sebab dulu kan hutan belantara kat situ.
Dark choc makes me go oooooh
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 1-6-2013 11:32 PM |All posts
huh..penat merempit..dari page 1 ..Mcmana ye kalau hantu2 kat KLIA tu menyamar jadi pilot.Kemana  agaknya dia nak bawa kapal terbang tu?
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 2-6-2013 04:31 PM |All posts
Kat mana mana lapangan terbang pun biasanya memang keras. Tak tahulah kenapa.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 2-6-2013 05:23 PM |All posts
sejak blajar kat sarawak ni, aku jadik pengguna setia LCCT.. huhu mintak simpang la ape2. tp ramai org, so xrasa ape2 sgt. lgpun smpai2 je family dah tunggu, fuh. alhamdulillah
messed up~
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 2-6-2013 08:21 PM |All posts
Suchi posted on 6-8-2012 11:49 AM
baru je balik dr klia pas hantar MIL nak pi umrah nak sambut lailatul qadar kat mekah katanya..peris ...

aku pon kene gak aritu..

pastu aku kejar polis tu..

polis tu mtk rm50 die ckp die tlg bayar saman aku

kasik je la dr kene 150..xtau la die bayar btol or amik rasuah
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 2-6-2013 10:46 PM |All posts
jgn la takut kat bende bende ni semue. mreka pun tuhan yang buat
walaupun memang i akan keras mcm kayu jerit pun tak keluar suara kalau nampak depan mata tpi kalau incident yg tak nampak secara zahir tu memang i byk experience, tak nampak depan bijik mata je lagi
Dark choc makes me go oooooh
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 11-6-2013 02:29 PM |All posts
Baru pergi dan baru perhatikan..hehe
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 29-9-2013 11:04 PM |All posts
Aku pun ada 2 kes nak citer pasal angkernya KLIA ni...

1) Dari pengalaman sorang stwrds-Pasal ada sorang makcik ni kena cirit birit...pastu belari meluru masuk masuk tandas...kebetulan plak masa dia masuk tandas tu mmg dah ada sorang stwrds dalam tandas tu tgh bersiap..(strwds yg cerita ni lah)..dalam 5 minit pas tu makcik ni kuar...pegi kat sinki basuh tangan sambil tegur stwrds tadi..."amboi anak cepat sungguh bersiap...tadi lepas rambut...ni dah siap sanggul cantik rambut tu..!"
haaaaa ..soalnya siapa yg dia nampak lepas rambut tuuuu...sedang stwrds yg masuk tandas ni mmg dah siap2 sanggul rambut masa masuk tadi.

2)..cerita ni panjang sikit..tahun 2002..ada kaintan dengan Bali bombing.kawan aku yg kerja MAB yg citer..dia alami sendiri.tapi yg ni nanti dulu...tunggu aku free
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-10-2013 04:28 PM |All posts
liya71a posted on 19-8-2008 11:54 AM
ada gambar taman tu,  kat google earth

Yang ni misteri dah terungkai...memang landskap semata2... dah dopersahkan oleh one of the forumers sini (sorry tak ingat nama)...


Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-10-2013 04:31 PM |All posts
lows^man^lyrics posted on 12-6-2009 09:14 PM
salah satu post kat MTB terminal ada landscape di tengah on the way to immegration ..sempat lepa ...

TAPIIII...yang ni masih mesteri...rasa2nya ramai yang tersilap or kompius dgn hak satu tu...
Yang ni bagi aku memang pelik..tetiba je tengah2 ruang ada taman ni...kalo tengok btol2 macam kubur bentuk kekdahnya...

(gigih aku mengeopypaste)

Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 8-10-2013 01:31 PM |All posts
khtam jgk.........heheheh.jenuh bce dr td..tp best n seram..
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 8-10-2013 02:44 PM |All posts
Loloq89 posted on 2-6-2013 08:21 PM
aku pon kene gak aritu..

pastu aku kejar polis tu..

ish jgnla.. aku penah gi balai polis dekat subang jaya utk bayar saman, masuk sampai ke dalam tapi masa tu system tgh down, then ada sorang lelaki, polis la kot tapi pakai baju biasa tgh dok sembang ngan sorang lagi yg pakai baju polis, dia tanya aku nak buat apa.. aku kata nak bayar saman, dia kata system down n dia kata bagi je kat dia, dia tolong settle tapi resit tak leh keluarkan.. dia kata kalau percaya kat dia, dia leh tolong, kalau tidak kena datang balik.. aku pikir2 takleh jadi kalau takdak resit.. terus aku keluar time tu gak..

penah dengar ada yang mintak tolong camnila.. duit bayar tapi nama still tak clear.. duit burn camtu je.

'Aku boleh berdebat dengan 10 orang yang berilmu tetapi aku tidak boleh berhujah dengan seorang yang jahil' -Imam Shafiee-
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-10-2013 11:39 PM |All posts
mnaa posted on 8-10-2013 02:44 PM
ish jgnla.. aku penah gi balai polis dekat subang jaya utk bayar saman, masuk sampai ke dalam tapi ...

ohh..tp yg aku pnye kes aritu alhamdulillah la settle..

tgk nasib gak kan
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 10-10-2013 09:00 PM |All posts
Sekrg ni tgh melepak kt klia tunggu flght pkul 10.30. Td sy ingt nk solat kejap sblm masuk deprture hall, so disebabkan sy ni jrg2 jejak klia, menonong jela ikut signboard surau. Sekali jalan punya jalan signboard tu ke arah anjung tinjau + surau. Mula-mula berani lagi nk jalan sorg2 walaupun jlnnya mcm hall pnjg sbb ad org, tp bila dh smpai tgh sket (surau kt hujung), pandang knan nampak bangla tgh cuci toilet, xde org lalu lalang, kedai deretan roll royce pn tutup, trus meremang bulu roma. Sy terus patah balik n niat nak solat bila dah masuk hall jela nnti. Xsnggup. Lg2 lepas bc kisah seram dkt thread ni.
Lyaa
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 30-8-2014 04:06 AM , Processed in 0.136297 second(s), 29 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top