Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA) - Misteri,Paranormal & Sakti - Peristiwa - CARI Infonet - Powered by Discuz!

CARI Infonet

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: lows^man^lyrics

Misteri Kuala Lumpur International Airport (KLIA)

[Copy link]

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-8-2012 02:31 PM |All posts
KarinaKapur posted on 6-8-2012 10:04 AM
Ni cerita AirAsia plak..saja selitkan

Staf dakwa nampak hantu dalam pesawat AirAsia

dia dpt rasa petanda buruk mcm citer final destination..
so secara tak langsung beliau telah selamatkan sume penumpang dalam
kapal terbang itu..
love love me do
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 14-8-2012 02:54 PM |All posts
lorrr...bdk rumah bujang aku pun keje eraman gak...tapi dia rilek jer.....
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 28-8-2012 04:37 PM |All posts
yeah.. khatam jgk akhirnya!!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 1-6-2013 06:07 PM |All posts
KLIA ni tak payah nak masok dalam dalam untuk rasa "kekerasan" tempat tu.

kat setiap area pun dah rasa....kat ground floor elevator escalator pun dah rasa keras tempat tu. tambah2 bila masok bilik air dia. memang logik pun sebab dulu kan hutan belantara kat situ.
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 1-6-2013 11:32 PM |All posts
huh..penat merempit..dari page 1 ..Mcmana ye kalau hantu2 kat KLIA tu menyamar jadi pilot.Kemana  agaknya dia nak bawa kapal terbang tu?
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 2-6-2013 04:31 PM |All posts
Kat mana mana lapangan terbang pun biasanya memang keras. Tak tahulah kenapa.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 2-6-2013 05:23 PM |All posts
sejak blajar kat sarawak ni, aku jadik pengguna setia LCCT.. huhu mintak simpang la ape2. tp ramai org, so xrasa ape2 sgt. lgpun smpai2 je family dah tunggu, fuh. alhamdulillah
messed up~
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 2-6-2013 08:21 PM |All posts
Suchi posted on 6-8-2012 11:49 AM
baru je balik dr klia pas hantar MIL nak pi umrah nak sambut lailatul qadar kat mekah katanya..peris ...

aku pon kene gak aritu..

pastu aku kejar polis tu..

polis tu mtk rm50 die ckp die tlg bayar saman aku

kasik je la dr kene 150..xtau la die bayar btol or amik rasuah
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 2-6-2013 10:46 PM |All posts
jgn la takut kat bende bende ni semue. mreka pun tuhan yang buat
walaupun memang i akan keras mcm kayu jerit pun tak keluar suara kalau nampak depan mata tpi kalau incident yg tak nampak secara zahir tu memang i byk experience, tak nampak depan bijik mata je lagi
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 11-6-2013 02:29 PM |All posts
Baru pergi dan baru perhatikan..hehe
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 29-9-2013 11:04 PM |All posts
Aku pun ada 2 kes nak citer pasal angkernya KLIA ni...

1) Dari pengalaman sorang stwrds-Pasal ada sorang makcik ni kena cirit birit...pastu belari meluru masuk masuk tandas...kebetulan plak masa dia masuk tandas tu mmg dah ada sorang stwrds dalam tandas tu tgh bersiap..(strwds yg cerita ni lah)..dalam 5 minit pas tu makcik ni kuar...pegi kat sinki basuh tangan sambil tegur stwrds tadi..."amboi anak cepat sungguh bersiap...tadi lepas rambut...ni dah siap sanggul cantik rambut tu..!"
haaaaa ..soalnya siapa yg dia nampak lepas rambut tuuuu...sedang stwrds yg masuk tandas ni mmg dah siap2 sanggul rambut masa masuk tadi.

2)..cerita ni panjang sikit..tahun 2002..ada kaintan dengan Bali bombing.kawan aku yg kerja MAB yg citer..dia alami sendiri.tapi yg ni nanti dulu...tunggu aku free
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-10-2013 04:28 PM |All posts
liya71a posted on 19-8-2008 11:54 AM
ada gambar taman tu,  kat google earth

Yang ni misteri dah terungkai...memang landskap semata2... dah dopersahkan oleh one of the forumers sini (sorry tak ingat nama)...


Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-10-2013 04:31 PM |All posts
lows^man^lyrics posted on 12-6-2009 09:14 PM
salah satu post kat MTB terminal ada landscape di tengah on the way to immegration ..sempat lepa ...

TAPIIII...yang ni masih mesteri...rasa2nya ramai yang tersilap or kompius dgn hak satu tu...
Yang ni bagi aku memang pelik..tetiba je tengah2 ruang ada taman ni...kalo tengok btol2 macam kubur bentuk kekdahnya...

(gigih aku mengeopypaste)

Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 8-10-2013 01:31 PM |All posts
khtam jgk.........heheheh.jenuh bce dr td..tp best n seram..
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 8-10-2013 02:44 PM |All posts
Loloq89 posted on 2-6-2013 08:21 PM
aku pon kene gak aritu..

pastu aku kejar polis tu..

ish jgnla.. aku penah gi balai polis dekat subang jaya utk bayar saman, masuk sampai ke dalam tapi masa tu system tgh down, then ada sorang lelaki, polis la kot tapi pakai baju biasa tgh dok sembang ngan sorang lagi yg pakai baju polis, dia tanya aku nak buat apa.. aku kata nak bayar saman, dia kata system down n dia kata bagi je kat dia, dia tolong settle tapi resit tak leh keluarkan.. dia kata kalau percaya kat dia, dia leh tolong, kalau tidak kena datang balik.. aku pikir2 takleh jadi kalau takdak resit.. terus aku keluar time tu gak..

penah dengar ada yang mintak tolong camnila.. duit bayar tapi nama still tak clear.. duit burn camtu je.

'Aku boleh berdebat dengan 10 orang yang berilmu tetapi aku tidak boleh berhujah dengan seorang yang jahil' -Imam Shafiee-
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-10-2013 11:39 PM |All posts
mnaa posted on 8-10-2013 02:44 PM
ish jgnla.. aku penah gi balai polis dekat subang jaya utk bayar saman, masuk sampai ke dalam tapi ...

ohh..tp yg aku pnye kes aritu alhamdulillah la settle..

tgk nasib gak kan
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 10-10-2013 09:00 PM |All posts
Sekrg ni tgh melepak kt klia tunggu flght pkul 10.30. Td sy ingt nk solat kejap sblm masuk deprture hall, so disebabkan sy ni jrg2 jejak klia, menonong jela ikut signboard surau. Sekali jalan punya jalan signboard tu ke arah anjung tinjau + surau. Mula-mula berani lagi nk jalan sorg2 walaupun jlnnya mcm hall pnjg sbb ad org, tp bila dh smpai tgh sket (surau kt hujung), pandang knan nampak bangla tgh cuci toilet, xde org lalu lalang, kedai deretan roll royce pn tutup, trus meremang bulu roma. Sy terus patah balik n niat nak solat bila dah masuk hall jela nnti. Xsnggup. Lg2 lepas bc kisah seram dkt thread ni.
Lyaa
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-9-2015 07:01 PM From mobile phone |All posts
Edited by anarina at 14-9-2015 02:17 PM

Sementara dah jumpa balik benang ni i nak cite pengalaman i dkt klia. Taktaula apa yg jd ni betul ke tak. Rasa mcm mimpi pun ada.

Husband i nak outstation ke UK flight dia malam pukul 11+ dkt klia. I pun dgn anak i pg la hantar husband ni. Nak pergi tu drive keta i skali minyak itam pulak tibe2 low. So tkr bwk keta husband i. Lepas husband i dah msk departure hall i pun dengan anak i umur 2 tahun terkedek2 la nak balik. Berdua jelah kan.

Sampai parking lot i duk sibuk pasangkan belt carseat anak 1 then ada someone tap my shoulder. I terkejut sgt sebab tak dgr apa2 bunyi org berjalan. I toleh ada 1 perempuan ni pakai baju kurung. Berdiri dkt betul dgn i. Muka pucat. Baju dia warna putih mcm agak lusuh. Kain batik mcm kain batik mak mak kita pakai tu warna coklat. Yg menyeramkan dia pegang baby balutan pun kain putih. I tak nampak baby tum and baby tu tak berbunyik. Dia tanya kak, kak nak balik ke? Boleh saya tumpang? Mak oi masa ni meremang gila. Dah la takde org masa tu. Mmg dkt dlm klia malam tu pun mcm sunyi sgt2. Sunyi 1 macam. Tak mcm klia2. I tak jawab sambil btlkan anak dlm carseat terus saya tanya nak ke mana? Dia ckp nak ke depan sana tu je. Lepas dia ckp tu anak i melalak2 mcm histeria. I pun dah kenapa budak ni. Bila i toleh balik perempuan tu dah hilang. Kan i ckp td bwk keta husband kan. I plak terkial2 nak bukak lock kereta tu. Ya Allah ms tu Tuhan je tau mcm mana perasaan i. Duk tgk dlm kereta tkt perempuan tu ada ke. Tp i lak tak ckp boleh ke tidak bila dia tanya nak tumpang td. So tak mungkin dia msk. Masa i keluar nak return parking tic ada org parking kat situ. I tanya ada nampak tak perempuan bwk baby. Dia kata takde kak. I pun pecut la balik. Sampai sesat2 dibuatnya msk putrajaya sampai ke subang damansara. Pdhal nak ke setiawangsa. Tak tahu mcm serba tak kena. Yg i ingat tak jauh dr klia kereta i wangi sgt. Asyik tgk seat belakang je kalau ada apa2. Anak plak dah lena. Tobat dah taknak berani2 lg mcm tu. Sampai rumah lewat gila sebab sesat barat.

Bg la tacang sikit haha @babeYSHa
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 13-9-2015 03:45 AM From mobile phone |All posts
anarina replied at 12-9-2015 07:01 PM
Sementara dah jumpa balik benang ni i nak cite pengalaman i dkt klia. Taktaula apa yg jd ni betul ke ...

Rasanye kt page depan ade forumer cte yg kwn die kna kaco gak ngn pompuan yg dukung anak tuh? Ada kah sma yg kaco uols tuh..adoii bmkna pompuan tu msh mganggu til now kah..ngerinyerr..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 13-9-2015 03:25 PM From mobile phone |All posts
atekome replied at 13-9-2015 03:45 AM
Rasanye kt page depan ade forumer cte yg kwn die kna kaco gak ngn pompuan yg dukung anak tuh? Ada  ...

Tulah berani nau berdua ngan anak kecik tu pun husband dah suh balik awal lg tp lengah2 sekali rasakan esok tu mc demam terkejut agaknya haha
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 13-9-2015 04:16 PM |All posts
anarina replied at 12-9-2015 07:01 PM
Sementara dah jumpa balik benang ni i nak cite pengalaman i dkt klia. Taktaula apa yg jd ni betul ke ...

Uish seramnyaaa
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 14-9-2015 03:36 PM |All posts
scary......
la reveuse, la flaneuse de musee.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 14-9-2015 04:21 PM |All posts
ahh tak sempat nak baca..esok baru start.
park dlu sini
siapa kamu
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 17-9-2015 04:26 PM |All posts
seramnyerrr.....
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-9-2015 05:16 PM |All posts
seramnyaaa....sampai nak terkentut den dibuatnya
Jom Kutuk Selagi Boleh!
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

GMT+8, 14-2-2016 11:39 AM , Processed in 0.128440 second(s), 37 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top