zie949 posted on 29-2-2012 03:06 PM

[PENJAGAAN]IZ pure collagen utk merawat kulit berjeragat, gelap, rambut gugur dl

Post Last Edit by zie949 at 1-3-2012 00:57

http://img534.imageshack.us/img534/4089/izpurecollagen.png

Assalammualaikum semua!
Bagaimana kesihatan saudara saudari semua...Bagaimana keadaan kulit...rambut...kuku...Adakah sudah berpuas hati dengan keadaan diri sendiri??
Kalau rasa macam belum....ingin saya memperkenalkan satu produk terbaik yang merupakan satu-satunya produk collagen di Malaysia yang mengandungi 10,000mg collagen tulin..Saudara saudari boleh membaca khasiat yang akan saya paparkan di sini dan testimoni yang telah diberi oleh pengguna-pengguna. Antaranya adalah artis terkenal seperti di bawah:

http://img16.imageshack.us/img16/1588/gambarduta.gif


Walaupun usia semakin meningkat tetapi dengan mengamalkan collagen yang berkualiti tinggi ini, kulit akan sentiasa kelihatan anjal, muda, tegang dan cerah berseri. Selain itu rambut yang selalu gugur pun tidak akan gugur lagi kerana akar rambut menjadi sihat, besar dan kukuh mencengkam. Kuku juga tidak mudah patah dan kelihatan bersinar.

HARGANYA MAMPU DIMILIKI OLEH SETIAP ORANG. YANG PENTING KEMAHUAN UNTUK KELIHATAN CANTIK DAN SIHAT.

RM88 selepas diskaun RM80 (tawaran berakhir sehingga akhir Mac 2012)
pos ke semenanjung RM7.00
pos ke sabah sarawak RM10.00


13 kebaikan IZ PURE KOLLAGEN
1. Menjadikan kulit anjal dan tegang;2. Mengurangkan garis halus dan kedutan;3. Menjadikan warna kulit seimbang;4. Kulit bersinar, cerah dan muda;5. Memperbaiki sel badan;6. Melawan radikal bebas;7. Mengurangkan pigmentasi;8. Memutihkan kulit;9. Kulit lebih lembap;10. Kulit lebih halus dan licin;11. Mengurangkan masalah joint sprt inflamsi dan sakit;12. Tulang dan gigi menjadi aktif dan sihat;13. Pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat.

http://img217.imageshack.us/img217/2918/testimonikolagen01.gif


Khasiat Collagen 100% Tulen (10,000mg)
Produk kolagen semakin meluas dan popular. Pemilihan produk yang ada dipasaran terlalu banyak...mana satu pilihan untuk kita yang terbaik? Kualiti dan harga memainkan peranan untuk kita.     Kita lazimnya mengenali tentang kebaikkan kolagen yang ada dipasaran. Tahukah kita berapa banyak kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan sekiranya kita ingin kelihatan cantik dan sihat.   Tubuh kita mulai kehilangan kolagen sedikit demi sedikit apabila usia kita meningkat 20 an keatas. Bagaimana pula sekiranya usia kita menjangkau 30an dan 40 an atau 50 an. Dimanakah kategori umur kita?    Kita bukan sahaja kehilangan banyak kolagen malahan badan kita mulai sakit sakit sendi, kulit akan kering dan kelihatan tua, serta tulang  akan mulai  mengalami kerapuhan.     
   
    Mengikut kajian saintifik usia yang terbaik untuk mengambil kolagen apabila memasuki fasa 20 tahun keatas. Bagaimanapun pemilihan kolagen mengikut kemampuan dan keberkesanan?   Ini kerana badan kita memerlukan kolagen jenis 1 (kulit ), jenis 2 (sendi,tulang ) dan jenis 3(keanjalan ). Tidak semua kolagen dipasaran mempunyai 3 jenis diatas.   Keistimewaan kolagen asli ialah ianya  lengkap dengan kesemua 3 jenis kolagen diatas malahan kadar penyerapannya ialah daripada 1000 ĘC 1500 delton penyerapan badan sekaligus ia adalah penyerapan yang sempurna.   Keaslian Iz Pure Collagen TANPA BAU, PEWARNA, GULA dan yang pastinya 100% TULEN.

   Pengambilan kerap makanan tambahan kolagen mampu menggantikan kolagen yang hilang dalam badan, serta meransang penjanaan kolagen baru.   Kolagen tulen...mengembalikan kekuatan dan ketahanan kulit bagi memastikan wajah kelihatan muda.


http://img401.imageshack.us/img401/9271/testimonikolagen02.gif


Khasiat kolagen, pengambilan kolagen bukan sahaja dapat membantu mengekalkan kecantikan dan mengawet muda, tetapi juga kajian turut membuktikan faedahnya terhadap kesihatan kita.    Kesihatan dan kecantikkan. Pengambilan kolagen asli sahaja mampu mencapai tahap diperlukan. adalah digalakkan kerana ia tidak mendatangkan kerugian malahan ia memperbaiki stuktur kulit dengan lebih optimum, melawan radikal bebas, mengurangkan masalah joint, mengurangkan pigmentasi serta memperbaiki sel badan.Kajian terbaru University Harvard USA, usia 20an memerlukan kolagen 4500-5000mg manakala usia 30-50an memerlukan kolagen 6000-8000mg. Peningkatan usia memerlukan penambahan kolagen dalam badan kita.   Iz Pure Collagen, 1 sachet kolagen tulen = 10g kolagen(10,000mg). Ini telah dibuktikan bahawa pengambilan 10g kolagen tulen sehari boleh mencapai kesihatan dari segi kulit, joint dan tulang.

   Dalam 2 minggu pengambilan akan membantu memperlihatkan perubahan pada kulit, rambut,tulang kuku, sendi dan tenaga serta melindungi sel sel kulit daripada kendur, kering, warna kulit tidak seimbang dan pigmentasi.   Contoh tapak kaki kering, pertumbuhan rambut gugur, kurang sakit sendi , kulit makin tegang/cantik, pencerahan, disamping tenaga badan lebih sihat. ia turut menguatkan elastin kulit dan tulang. Bekalan kolagen asli ini sesuai untuk yang berusia 20 tahun ke atas.    Kolagen yang asli  seumpama madu lebah hutan yang khasiatnya  tinggi  serta kualitinya tidak diragui daripada madu lebah yang telah dicampur.

Kolagen asli ini juga salah satu elemen penting untuk kekal awet muda sekiranya pengambilan 10000mg dijadikan supplement pemakanan kesihatan kepada penguna yang ingin tubuh badan yang sihat dan kulit yang cantik.

Pengambilan sehari?
Ini telah dibuktikan bahawa pengambilan 10g kolagen tulen sehari boleh mencapai kesihatan dari segi kulit, joint dan tulang.
1 skop Iz Pure kolagen tulen = 10g kolagen tulen

Cara Guna: Setiap pagi selepas sarapan, Bancuh  dengan air sejuk dan minum.


Sekiranya berminat untuk membeli boleh hubungi kak zie :
019 2663660
atau
email: zie949@gmail.com


website: http://http://www.megasale4u.com/index.php?productID=843

zie949 posted on 3-3-2012 08:36 AM

Masalah rambut gugur dapat diatasi dengan pengambilan collagen bermutu tinggi ini.

tamam1910 posted on 17-2-2013 12:47 AM

Kadang2 pencarian kita itu lambat sbb kita tidak betul2 usaha buat research kat internet.Serahkan pada badan2 besar yg bertanggungjawab dalam meluluskan produk yg terbukti berkesan oleh FDA dan MHRA.Cuba lihat video ini yg pastinye menjawab persoalan anda.
http://www.youtube.com/watch?v=hj3iWhqfajE.

zie949 posted on 26-6-2013 10:33 PM

Hati2 dgn video di atas. Kut ada spam atau virus.
Page: [1]
View full: [PENJAGAAN]IZ pure collagen utk merawat kulit berjeragat, gelap, rambut gugur dl