irmadanish posted on 3-11-2011 04:02 PM

NANO CREAM 'BIO-EVER'

Baru-baru ni kawan aku ada bagi tau pasal satu krim yg bernama 'bio-ever'. dia kata krim ni krim semulajadi yg digunakan utk kesihatan. dia mmg guna lebih2 lagi untuk mengintimkan lagi hubungan suami isteri. aku yg membaca ni agak teruja jgkla. ada jgk aku telek2 info psl bio-ever ni. krim ni bawah hi-o. tu yg aku taula. nk try...aku tgh pregnant. so...aku pun masukla dlm forum ni...kot2 ada yg dh guna. nk taula krim ni berfungsi mcm mana. gmbo ni aku copy je dr mana2 blog yg ada.
http://4.bp.blogspot.com/_9W6g3agZ3Wo/TBnN96cVuOI/AAAAAAAAAGI/Rro6aY3wQJU/s320/bbioever.jpg

irmadanish posted on 4-11-2011 09:10 AM

takde org guna ke krim ni? plz...need to know..

melonmadu posted on 4-11-2011 01:50 PM

pernah ada ahli Hai-O dtg opis aku promote cream ni..buat demo segala n ajar cara2 pakai...tp tk de perubahan pun aku tgk..ada gak le 2 org kwn yg beli tp still aku tk nampak perubahan pd derang..

melonmadu posted on 4-11-2011 01:53 PM

perubahan yg dimaksudkan bg aku ialah ms demo tu siap kata dlm ms beberapa saat akan nampak kesan cth muka akan jd berseri2 la sebab teknologi nano tu watkan krim tu cpt meresap..ms dia buat demo dia pakai kt kwn aku ikut point2 tertentu..dia sapu sebelah muka je..pastu soh kita org tgk btol2 konon2 yg sapu krim tu kulit lagi glowing, anjal n nampak kurus sket..aku pun tgk la muka kwn aku tu btol3 n cam percaya je..esoknya kwn aku ckap muka dia memang kecik sebelah..pipi sebelah kiri dia mmg kempis sket..ceh psikologi effect je rupanya..org yg wt demo tu pun kata fisrt time pakai org tegur kt muka dia berseri tp aku tgk tak pun..kusam je

irmadanish posted on 8-11-2011 10:37 AM

owh mcm tu ker...kiranya x sesuai utk semua org jgkla krim nih. pttla x ramai yang bg feed back kt forum nih

honeybee80 posted on 8-11-2011 11:19 AM

sbb x de org pakai kot..tu yg x de feed back tu....

rose_liz posted on 8-11-2011 04:36 PM

sebab tu produk hai-O, hanya org2 yg kena tipu je guna....porummer cari dah tau pasal produk hai-o nih...:lol:

cuba baca blog ni: http://aididmuaddib.blogspot.com

melonmadu posted on 8-11-2011 04:49 PM

sebab tu produk hai-O, hanya org2 yg kena tipu je guna....porummer cari dah tau pasal produk hai-o n ...
rose_liz Post at 8-11-2011 16:36 http://eforum1.cari.com.my/images/common/back.gif

ms derang dtg wat demo aku join tuk dgr sbb opismate aku yg ajak akak2 hai-o tu..kwn aku hampir nk jadi ahli je..aku pun bg tazkirah le..last2 kwn aku tk jd join tp dia beli gak cream tu tuk bg mak dia..kononnya boleh hilangkan sakit lutut tp mak dia tk mo pakai pun..kwn aku je dok gigih kt opis pakai krim ni...aku tgk biasa je tk de perubahan...{:4_189:}

veriton77 posted on 8-11-2011 07:45 PM

kawan opis aku pakai krim nie, masa tu muka dia kena minyak sikit jer, tepi mata...sapu kat situ jer...alih2 satu badan gatal2... abis badan dia naik ruam..mengaru jer...then bila tanya aka hai-o tu..dia kata ok tu ..buang toksin... teruskan pakai..member dah tak tahan..gatal2..g jumpa dr..doktor saran kan berhenti pakai..dr cakap..tak semua krim sesuai untuk orang lain sesuai untuk kita.... sekarang dah ok...masa aku tgk muka dia..bengkak...takut...

rose_liz posted on 9-11-2011 02:03 PM

ms derang dtg wat demo aku join tuk dgr sbb opismate aku yg ajak akak2 hai-o tu..kwn aku hampir  ...
melonmadu Post at 8-11-2011 16:49 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


    hahaha! produk ntah dari mana, kandungan pun tak tahu...tapi krim ni punya "KHASIAT" banyak gillerrrr...boleh kuruskan badan la, boleh mesrakan hubungan suami isteri la...tak tahu leh caya ke x kat org2 yg bagi testimonial tu...kat diorg berkesan ataupun hanya psikologi??? tengok2 ramai gak ustaz duk jual produk hai-o nih...

ape2pun, tepuk poket, tanya bajet masing2 la...:$

kalo rasa nak cuba, rasa duit byk, boleh la beli...pastu bg la testimonial kat sini...:P

melonmadu posted on 9-11-2011 05:29 PM

Post Last Edit by melonmadu at 9-11-2011 17:31

mahal oo krim tu..tk nk le bazirkan RM190 semata2 tuk satu krim tp khasiat yg pelbagai termasuk boleh bersihkan 'dalaman' sekali...

salah sorg akak yg dtg demo tu siap ckp dia ada penyakit apa ntah lupa plak n trus elok lepas pakai krim tu..sakit tu sakit dalaman, busung ke apa ntah lupa

sorg lg yg dtg opis aku tu lawyer..citer agak 18sx sket..dia kata V dia gatal2 sgt smpai dia tpksa soh asben dia garu..tp masih gatal2 (gatal yg melampau le gamaknya)..then dia pakai krim tu trus okay..

blk je akak tu kwn aku citer kt somi dia, somi kwn aku tu ckp itu maknanya pompuan tu tk pandai jaga V dia..laki pun blh lari kalau V tu gatal2 mesti bau busuk!...

ceh! lawyer tu pun agak2 le nk bg testimoni pun ye tak..cam tk logik je! ;P

zamj75 posted on 9-11-2011 06:21 PM

Reply 9# veriton77


   aku baru nak ceta menda yg sama tapi malas plak tetiba ko dah ceta....serius....kat tempat keja aku 2 org pakai abis gatal-gatal smpai skrang dan yg lagi sorang mmg kritikal sampai g klinik dan kena cucuk skrang tinggal parut. lebih ksian masa promote tu berduyun masuk jadi ahli dan beli krim sampah ni. aku tengok je la nak nasihat mmg tak jalan menda tengah depan mata. al maklum la masa demon tu leh kempis muka sebelah..ia ada kaitan psikolgi atau maybe masa sapu kat nadi2 tu ia memberi tindakbalas mcm tu...setahu aku kaedah 'nano' ni tak brapa nak selmat...jika bahan2 didlm tu leh diragui...buatlah bahan2 yg ada dlm tu beracun kaedah nano plak...cepatla racun tu masuk dlm darah...ikut logik akal aku la hahahahahahahaha..tapi serius....merbahaya....ksian akak tu...mmg teruk giler nak plak kat leher dia jadi keras kesan bengkak dan kegatalan...

nakal14022004 posted on 10-11-2011 08:16 AM

aritu kawan nakal ader suh sorang akak hai-o ni datang wat demo.. dia pakaikan krim tu kat sebelah leher akak opis yang lingkungan umur 40++

pastu nampak ler kesan ketara muka sebelah kelihatan lebih muda. mungkin pada akak tu sesuai kot

veriton77 posted on 10-11-2011 08:18 AM

Reply  veriton77


   aku baru nak ceta menda yg sama tapi malas plak tetiba ko dah ceta....seri ...
zamj75 Post at 9-11-2011 18:21 http://eforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    itulah pasal..samalah..aku nak cite tak reti bengkak mcm mana..ibarat kata kolah..bengkak kat leher...ngeri tgk...

melonmadu posted on 10-11-2011 01:48 PM

tp boleh je saman penjual krim tu dgn company tu sekali kan bila jd mcm tu...aku dh beringat sgt skang ni, kalau produk MLM ni memang mencurigakan kecuali yg betul2 ada kelulusan KKM or ada R&D...

irmadanish posted on 11-11-2011 12:27 PM

kebanyakan yg aku jumpe...org2 tua suka pakai cream ni. bila tya camne pakai cream ni. ada yg main sapu. ada jgk sapu ikut point2 nadi. kwn aku pakai cream ni. menjadi kt dr dia. dia kata kebanyakan yg try ikut cara sapu yg dia ajar...menjadi. x taula plak cmne cara menyapunya.

zaralove posted on 11-11-2011 04:16 PM

yg kne gatal2 tu mgkin kulit die xsesuai.....
doktor kata, kalo krim tu kita sapu sehari, esoknya dah naik ruam maknanya krim tu xsesuai utk kulit seseorang dan merbahaya....

irmadanish posted on 11-11-2011 09:59 PM

maybe sape yg alergi dia nye tndkbalas jd mcm tu kot.aku pun baru dgr ttg cream ni. rupenye produk hi-o.

shira82 posted on 3-1-2012 04:10 PM

untuk makluman yee...cream nii diperbuat drp kacang soya..may bee x sesuai utk org yg alergi pd kacang soya...septtnyer org yg jual 2 kn citer dr mn cream nii diperbuat...mmg ada yg alergi x leh pki cream nii..bkn semo org yg sesuai..ikut pd org arr...

zusya posted on 11-1-2012 01:25 PM

baru nak try pakai...tapi cam byk komen negative jek...

azie_fariza posted on 11-1-2012 01:51 PM

disebabkan nie produk hai-o, tu yg banyak komen negatif :P

vid_666 posted on 13-1-2012 01:28 PM

cuba dulu baru tau...
psal sapu sebelah muka nampak beza tu mmg btol. klu x caya bleh cuba. tapi lebih baik jumpa dgn konsultan yg btol ye. supaya diajar cara sapuan yg btol baru mendatangkn kesan yg baik. tapi jgn pula mengharapkn nampak kesan dlm bbrp saat shj. tiap org berbeza...mungkin ada 10-30 minit. ada org 5 minit shj.
kesan sampingan gatal2 tu ada yg mengalami tp bkn semua org. tu menunjukkan toksin dlm badan dikeluarkn. sepanjang penggunaan bio-ever ni, kena minum air masak (lebih baik air mineral, sgt baik air bio-aura) dgn byk. at least 3liter & lebih byk lebih baik. klu naik gatal2 boleh stop sapu & minum air banyak2. few days akan hilang insya Allah. Pastu bleh sambung sapu lg utk hasil yg terbaik.
klu ada apa2 kemusykilan sebaiknye refer pd konsultan. kami di sini cuma ingin berkongsi kebaikan produk ni. tidak sesekali memaksa org menggunaknnye.

yuhuu27 posted on 17-2-2012 01:21 PM

Saya setuju ngan vid_666...sy juga guna Bio Ever ni...byk beza dulu skrg..dulu baru lepas bersalin lutut sakit sgt..3 ari sapu da ok..ok sgt2...muka x suram..glow je..satu opis perasan..keputihan masa mula2 sapu kuar bertali2..now da selesa..perut lepas bersalin menggelebeh...now da tegang kempis n strechmak hilang...tu semua dlm sebulan dan baru pakai sebotol..mula2 mmg ada gatal2 tumbuh kat kepala..tapi minum air lebih kurg 3L sehari alhamdulillah hilang gatal2 tu...
So,pada sesiapa yg ingin mencuba,,jumpalah konsultant yg betol2 bertauliah..yg ajar cara sapu yg betol..bila cara sapu salah apapun x menjadi...
Jangan bila dengar nama 'Hi o" terus pangkah..Kami dan group kami  takpernah memaksa sesiapa utk beli...Kami just share ape yg kami rasa...terpulang pd diri masing2 sama ada nak take it or leave it...duit masing2,diri pon masing2...sakit pon masing2 cantik pon masing2 so masing2 sendiri menilai....

Sharing is Caring :)

shahrizuan posted on 22-6-2012 10:53 PM

MACAM-MACAM KOMEN. DI SEBABKAN NILA SETITIK, ROSAK SUSU SEBELANGA.
Page: [1]
View full: NANO CREAM 'BIO-EVER'