kodokpisang posted on 19-10-2011 02:47 PM

SALES SUSU & DIAPERS IX

Post Last Edit by mek_ja at 20-10-2011 09:27

Assalamualaikum, mommies..
Kodok tolong bukak kan rumah baru..
puan mod tlg merge ye..:D

zazreen^80 posted on 20-10-2011 08:50 AM

CARREFOUR (21 - 27 OKTOBER 2011)

Drypers Wee Wee Dry Mega ~ RM 34.90 (limited to 2 packs perfamily perday)
Mamypoko Super Jumbo ~ RM 42.90 (limited to 2 packs perfamily perday)

Mamil Gold Step 3 Regular (3X600gm) ~ RM 89.95
Friso 3 Gold (900gm) ~ RM 42.90
Isomil Plus (900gm) ~ RM 56.95
S26 Promise Gold Lutein (700gm) ~ RM 32.90
S26 Progress Gold Lutein (700gm) ~ RM 35.90
Enfakid A+ (650gm) ~ RM 34.90
Enfagrow A+ (650gm) ~ RM 38.90
Friso Gold Step 4 (900gm) ~ RM 39.95
Friso Gold Step 3 BIB (2X650gm) ~ RM 59.90
PediaSure Complete (900gm) ~ RM 63.90
Mamil Gold Step 3 Regular Tin (1.6kg) ~ RM 79.90
Mamil Gold Step 4 Regular Tin (1.6kg) ~ RM 73.90

kodokpisang posted on 20-10-2011 11:11 AM

Reply 2# zazreen^80
Mamypoko Super Jumbo ~ RM 42.90 (limited to 2 packs perfamily perday
Harus terjah ni..:D
sis, u panggil bunda gak eh..:)

zazreen^80 posted on 20-10-2011 11:49 AM

wajib terjah....bkn harus dah.....hahahaha.......

yup.......KP pun bb pggl bunda ye??????

kodokpisang posted on 20-10-2011 12:13 PM

Post Last Edit by kodokpisang at 20-10-2011 12:15

Reply 4# zazreen^80
Hehe..iya, kodok bonda..
waahh terjah MP jumbo. Ni 1st time terjah pek jumbo, selalu terkam pek biasa..

ilham_ryana posted on 20-10-2011 12:48 PM

apa beza bunda n bonda?

hehe..of topic sat.

kodokpisang posted on 20-10-2011 12:59 PM

ehehe..ntah..bunyik dia je kot...

proteas posted on 20-10-2011 05:32 PM

apa beza bunda n bonda?

hehe..of topic sat.
ilham_ryana Post at 20-10-2011 12:48 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    bunda itu.. org indon panggil.
    bonda.. org msia panggil...

    ;P

NeBuLa posted on 21-10-2011 07:06 AM

Wah..harus terjah c4...buat stok lg mamypoko tu...

Tp,dutch lady 123 takder promosi ekk?:(

lissa posted on 21-10-2011 09:14 AM

Harga mamypoko ni murah ye?

Mamypoko Super Jumbo ~ RM 42.90 (limited to 2 packs perfamily perday)

kodokpisang posted on 21-10-2011 09:23 AM

Selalunya MP Superjumbo ni brapa keping?
anak kodok pakai saiz M

artilaa posted on 21-10-2011 09:40 AM

Wah..harus terjah c4...buat stok lg mamypoko tu...

Tp,dutch lady 123 takder promosi ekk?
NeBuLa Post at 21-10-2011 07:06 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


   tgok dlm paper smlm, ada sale dutch lady kat K4..harga 20.90.. tp smlm je.. dah terlepas la..

artilaa posted on 21-10-2011 09:46 AM

dalam metro hari ni..

Giant (21-23 okt)
huggies dry - 29.90 (dgn kupon) - free 2 helai huggies pulls up.

K4 (21-23 okt)
drypers - 34.90 (terhad 2 pek)

mek_ja posted on 21-10-2011 10:12 AM

Selalunya MP Superjumbo ni brapa keping?
anak kodok pakai saiz M
kodokpisang Post at 21-10-2011 09:23 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


    M -66 pieces
    L - 56 pieces

mek_ja posted on 21-10-2011 10:14 AM

Harga mamypoko ni murah ye?

Mamypoko Super Jumbo ~ RM 42.90 (limited to 2 packs perfamily perday)
lissa Post at 21-10-2011 09:14 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


    murah la laling
tu mmg harga standard utk offer la...if nasib baik boleh dpt 41.90....lagi2 nasib baik boleh dpt 40.90...tp teramat jarang le

biasa normal price dlm 55.90..lebih kurang la

lissa posted on 21-10-2011 11:08 AM

murah la laling
tu mmg harga standard utk offer la...if nasib baik boleh dpt 41.90....lag ...
mek_ja Post at 21-10-2011 10:14 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   Hehehe..tq..tq..selalu pakai Huggies je..la ni baby udah pee pee banyak.. so mau try Mamypoko untuk malam.. :P

cmf_sakuragi posted on 21-10-2011 11:29 AM

Salam,

Info untuk ibu-ibu,

K4 semlm g pet2 RM33++, MP x perasan lak x silap lam 42++ kot
susu MG stage 3 & 4 tgh sales yg kotak ada 3 pek 600g dalam rm89++ herga biasa rm108.

tq

kodokpisang posted on 21-10-2011 11:47 AM

Mommies, kodok dh try pet2, huggies dry biru, ultra purple n mamypoko..
pet2 mmg ok to me, masa newborn smpai la ni mmg guna esp di rmh pengasuh.
Pastu try hugies biru, cuma cawat dia cam kecik kt kelangkang tu, so kena tarik sket supaya celah tu xbergesel dgn tape, n ultra more lembut dari biru, tapi tape dia slalu spoiled.
Dan mamypoko top rank bg kodok so far then come pet2. Why? Lembut, tebal dan tape dia mmg kemas, means, bila kuarkan dari pek, packaging dia kemas je (tape), while ultra tu, even mahal tp tu jela, 2 steps behind. Material dia pon kasar sket dari MP..
mommies yg lain camne rs?

ira79 posted on 21-10-2011 01:09 PM

since anak aku kat taska diorang suka tukar diapers kerap tak kira basah ke tak dlm 4kpg 7am-630pm.. dan malam nak tido anak aku tak minum susu dari pkl 9 sampai pkl 7 pagi esoknyer.. so aku amik keputusan utk tak over spec utk diapers nih..

taska kasik fitti basic atau tesco yg pek biru... kat umah pet-pet atau drypers pun dah cukup bagus walaupun weekends yg dia bangun pkl 9.. tak pernah lencun pun.

nak wat camna.. anak aku memahami ibunyer yg nak tido... dia xmo susu atau air pun bila dia tido sampailer dia bangun pagi. ehehehe... tengkiu anakku yg memahami.

kodokpisang posted on 21-10-2011 03:36 PM

Mommies, nk mereport. Br balik dr Mid Valley.
JJ promo for MP - limited edition M72 (rm49.90, act.price=rm55.90), M66-rm42.90
kebetulan kodok pusing seround area MP tu, sbb xda price tag. Tgk2 kt blakang ada pek72, so kodok cam pelik la btl ke. (1st timer)
so tgk 49.90, sambar aje..

artilaa posted on 23-10-2011 09:59 AM

Drypers - 32.89 - kat giant, harini saje 23/10/2011.
terhad 3 pek,
free pencuci lantai Yuri Aganol (2lit + 1lit harga 11.99) utk pembelian 3 pek. (apsal aku tak pernah dgr pun nama pencuci ni..baru ke?hehe).

dulu pakai gak drypers ni, tp skrg drypers ni makin nipis la..tak mcm dulu2..
pet2 la best sbb tebal..

hungryhenry posted on 23-10-2011 02:20 PM

Info to all mommies di sekitar putrajaya,

Baby iolls pakai pet pet since newborn. tapi lately harga petpet dah naik dari range harga biasa RM31-RM33. Kat Mydin P15 & Carrefour Alamanda mesti range RM 34-RM36.

Berkat usaha survey, Pasaraya Darussalam P9 slalu offer harga di bawah:


Petpet S/M80/L68: RM 32.99
Drypers Wee Wee Dry (S/M84/L72): RM 31.89
Huggies M80/L68:RM 29.90

sekian:$

honeybee1802 posted on 24-10-2011 09:26 AM

kat mydin drypantz rm29.90...sekian...

eddina_14 posted on 24-10-2011 11:21 AM

Last weekend beli MP super jumbo 42.90
Pet2 ade nampak 33.90 kalau tak silap

Kat carrefour

artilaa posted on 25-10-2011 02:17 PM

Info to all mommies di sekitar putrajaya,

Baby iolls pakai pet pet since newborn. tapi lately har ...
hungryhenry Post at 23-10-2011 14:20 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


    menarik2.. boleh tau pasaraya darussalam ni dkt2 ngan apa yer? biasa gi presint 14 yg ada mydin tu je..
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: SALES SUSU & DIAPERS IX