genUmi posted on 4-1-2011 03:27 PM

salam semua,
Sapa2 bleh bagi review utk Anggullia Beach Home resort ?

and suggest chalet2 best yg dekat ngan pantai yg boleh mandi.

TQ.

marwang posted on 3-2-2011 04:32 PM

korang bulan 3 slalu kat terengganu cuaca camne ek?

hujan or panas??

sesuai x nak jln2 time tuh?

marwang posted on 3-2-2011 04:33 PM

Post Last Edit by marwang at 3-2-2011 16:36

pastuh hotel mana yg kire dkt ngan town, kedai makan, tempat shopping n tempat pelancongan?

kalo bleh nak hotel yg bersih + selesa.....

jgn le mahal sgt..... max budget rm200 include tax..... kalo bleh nak murah2 sudah.....

aku nak kena cari hotel yg ok skit....sbb bawak senior citizen.....

kalo bawak gi hotel yg kurang elok kang.....banyak plak complaint dr senior citizen........

kalo aku pegi sendiri xde hal nak cari budget hotel.....

mamanurulhasbi posted on 8-2-2011 12:11 PM

baru blk dr sana..tp stay homestay je sbb hotel suma dh full ms CNY.
stay awana kijal 2 hari..okla situ.

bln 6 nnt nk pegi sana lg adik kawin.igt nk stay primula..rate kat agoda.com 180++.

nk tanye korang..byk2 pantai kat ganu ni pantai apa yg selamat utk mandi.

elok12 posted on 9-2-2011 02:31 PM

nk mintok pendpt semua..area mana kt tganu @pantai mana yg sesuai utk wat falimy day..tmpt yg ada apartment@umah sewa..kalau boleh xnak hotel sbb byk family n nk masak2 skali..kalau ada contact no tlg share..tqq

ayie_benzo posted on 9-2-2011 11:40 PM

nk tny korg hotel bajet yg plg dkt dgn dtrn shahbandar...selain dr hotel alamanda...nk p hjg bln ni ms jomheboh...pliz

gorgonz posted on 14-2-2011 05:01 PM

Reply 206# ayie_benzo


    grand cont.
    ming star

zazreen^80 posted on 24-3-2011 01:08 PM

nak tny la hotel kat area dungun.........yg dekat dgn kg. alor tempoyak.........klu ade hotel yg ok skit...........dkt ngan UiTM ke kawasan ni?????

wawin posted on 28-3-2011 04:24 PM

Post Last Edit by wawin at 28-3-2011 16:26

nak tny la hotel kat area dungun.........yg dekat dgn kg. alor tempoyak.........klu ade hotel yg ok  ...
zazreen^80 Post at 24-3-2011 13:08 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif


    dungun tu kecik je. rasanya kg alor tempoyak tu kt area bandar dungun je. maybe dlm 10 mins je ke UiTM. kt dlm UiTM pun ada hotel gak.

zazreen^80 posted on 29-3-2011 08:27 AM

dungun tu kecik je. rasanya kg alor tempoyak tu kt area bandar dungun je. maybe dlm 10 min ...
wawin Post at 28-3-2011 16:24 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


ok2 thanks......mmg dah call hotel UiTM tu dah........thanks again.....

wawin posted on 29-3-2011 09:46 AM

ok2 thanks......mmg dah call hotel UiTM tu dah........thanks again.....
zazreen^80 Post at 29-3-2011 08:27 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif


    welcome. saya pernah stay kt hotel ni, mmg ok.

lovegeek23 posted on 8-4-2011 11:28 PM

hotel felda..lawo & murah...

ayamkatik posted on 20-5-2011 11:47 AM

Pantai kat terengganu tak boleh mandi bahaya

samax posted on 7-6-2011 11:38 AM

nop tanye ser..riyaz heritage kat pulau duyong tu hotel berapa bintang? bukan apa..tadi ader orang marketing yang dakwa dia dari riyaz offer vip membership tru phone call..dia kabo la kat situ nak bawak awek pun boleh,selamat & dop kena kacau...macam syiall je..haha

d_anne04 posted on 12-6-2011 10:41 AM

Reply 214# samax


Riyaz heritage 5 bintang....
kalo tak silap ader 3 hotel jer yang berbintang 5 di terengganu iaitu riyaz, awana kijal dan tanjung jara (tak termasuk kepulauan redang dan lang tengah)..:$

zamj75 posted on 18-6-2011 11:58 AM

sapa tahu no tepon dan nama hotel yg sebaris dgn AMWAY KT yg dkt dgn pasar kepayang tu...leh bagitahu tak sebab dah 2x dok situ mmg murah dan berbaloi sebab esok nak KT nak tempah....

adnil posted on 21-6-2011 12:47 PM

pasar kepayang ??  pasar payang....

zamj75 posted on 21-6-2011 07:24 PM

pasar payang silap citi point nama hotel tu dah tak sebagus dulu dah hotel tu pas ni tido hotel midtown ke indah ke plak

saffianoprada posted on 17-10-2011 10:48 PM

Assalam, ni ade cite sket pasal Tganu, harap membantu. X byk mane pon :D

http://wonderfulretreats.blogspot.com/search/label/Terengganu

benio posted on 7-12-2011 03:34 PM

Reply 1# ajib2018


    hotel citi view rasanya.kat jalan syed husin. dekat je dengan stesen bas mbkt. dekat dengan kfc kat bandar terengganu. hotel tu kecil je tapi ok. sebab masih baru. hari tu saya tengok rancangan astro langit dan bumi diorang datang otel ni. dalam RM 69 harganya sehari. bawah dia ada kedai kain dewandas. hotel ni dekat dengan pasar payang, kedai makan, bank, taman syahbandar.

benio posted on 7-12-2011 03:39 PM

hotel citi point. kat  Pusat Niaga Paya Keladi, Jalan Kampung Daik, City Center, Kuala Terengganu. otel baru gak lah. dalam rm69. hotel ni dekat dengan pasar payang, kedai makan, bank, taman syahbandar.hari tu saya tengok rancangan astro langit dan bumi diorang datang otel ni.

matbuq posted on 7-12-2011 05:42 PM

Post Last Edit by matbuq at 7-12-2011 17:49

boleh tolong rekemen homestay yg ok kat kuala terengganu & Kota Bharu.

kira semua lengkap la.....{:2Hio

ajib2018 posted on 8-12-2011 02:37 AM

Bulan 9 tahun 2012 nak pi Redang lah...! :)

Benio, soalan saya tahun 2008 tu.. hehe... TQ

gorgonz posted on 12-12-2011 11:29 AM

Reply 223# ajib2018
hmmm.... me tooo... rasanya lama bebenor dah tak g pulau....

wiwish posted on 19-12-2011 12:46 PM

Tolong....tolong.....Ade sesiapa tahu mana nak sewa mpv murah tak?. da try cal alam travel...mahallah....
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12
View full: Nak Tahu Hotel Paling MURAH & BERBALOI Di Terengganu.