naiza posted on 23-1-2007 02:27 PM

kesian aku tgk staff BSN

tadi aku pi BSN, semua staff pakai kad yg digantung kat leher diaorang lebih kurang cam ni "KAMI PERLUKAN PELARASAN GAJI"

aku tanya staff tu...apa citer ni, katanya tgh mogok sebab dah hampir  7 (TUJUH beb...) tahun tak naik gaji,,,,

aikkkkk aku ckap, yg bagi hadiah SSP kete mewah tu apa ke mendanya....

kata dorang, itu lah pasal, hadiah kt customer beratus ribu, gaji takde increment dh 7 tahun, bila tanya HR, tak de untung....huh,,,,,

geeky posted on 23-1-2007 02:34 PM

kesiann.BSN kt ne tuh?

nbv4677 posted on 23-1-2007 04:20 PM

Ai Don bilivit :ketuk:

katak_kiut posted on 23-1-2007 04:30 PM

ade jugak bank yang takde untung ek?

cam tipoo jer

udah ler ramai kijer gomen gaji masuk BSN

Acong posted on 23-1-2007 06:08 PM

Originally posted by katak_kiut at 23-1-2007 04:30 PM
ade jugak bank yang takde untung ek?

cam tipoo jer

udah ler ramai kijer gomen gaji masuk BSN
maksud ko masuk CIMB? :hmm:

jfq posted on 23-1-2007 09:27 PM

mmg dulu so many years back, aku keje kat The Mall, time tu lagi ada nampak staff BSN kat situ pakai tag tu.

lor, cian nya sampai la ni tak settle.

simbiosis posted on 23-1-2007 09:31 PM

mak aiiii.. tujuh tahun tak de increment...
iskkk... naya sungguh...

tapi aku rasa BSN nih batu bua banyak pembaharuan..baru le kompetitif sket...

tightcherry posted on 23-1-2007 10:22 PM

setakat pakai tag tu ape la dpt..
alang2 nak mogok, benti terus,tuko keje ke, or tak yah bertugas seminggu..biar terus bankrap..hahahah
pakai tag mogok tu dah bape taun?mcm stupid pulak..no action

sherrina posted on 24-1-2007 12:15 AM

BSN masih ada ke? ingat tadak dah. :nerd:

kroeGand posted on 24-1-2007 12:54 AM

saya pengguna setia BSN. why? cos kat kg pun ada cawangan dia :)

tuahayam posted on 24-1-2007 06:02 AM

BSN bank paling lembab dalam dunia aku rasa..

satu2 urusan gile lama amik masa.. kalu akt tmpt aku.. biasa hampir 2-3 jam kena menunggu.. gile ke apa.. sorang2 transaksi hampir 10 minit.. lepas tu kaunter tgk banyak kosong tp tak gerak gak..

bias akalu terpaksa sangat gi BSN.. aku ambik no dulu.. lepas tu balik tido. n baru gi semula bank...

tak cam bank lain. walau giliran hampir seratus pun biasa tak sampai sejam.. no giliran cepat je bergerak..

HoneyD posted on 24-1-2007 09:19 AM

:off:  aku suke uniform diorang.. nampak ayu gitu.. isk

millennium girl posted on 24-1-2007 10:00 AM

bbrpa thn lps.. aku pnh g bsn kat pkns shah alam, ada la sorang pompuan ni kat kaunter 1, tersengeh2 wat keje. customer sorang pon tak panggil lagik. kaunter lain sumer udah 3-4 org customer dipanggil.. yg kaunter pompuan ni.. tak gerak2 gak...

nk dkt 10 minit tersengeh2, terkelip2 dpn pc, baru laa sorang dia panggil... da abih sorang tu, dia wat lagik tersengeh2, bercakap dgn staff yg kat belakang dia..

org yg menunggu ramai... bkn sket2... hish... hangin betol aku tgok dia... nsb baik tak kena kat aku.. kalo tak.. da kena sedas dgn aku.. ampeh tol

da lama aku tak g bsn sjak aku tutup akun kat sana...

R2D2 posted on 24-1-2007 10:15 AM

service lembab nak harapkan gaji naik

batu_bergolek posted on 24-1-2007 11:13 AM

bsn ni antara bank favorite aku,walaupaun aku panggil bank kampung. Tapi dah tahu bank kampung takdelah high expectation sangat dgn service dia. Kalo pergi bank besar mcm maybank ke pastu dpt service macam si@l buat sakit hati je sebab promo bukan main.

Tapi kalo pergi bsn pastu dapat service macam si@l aku tak la marah sangat, sebab dah tahu bank kampung nak buat mcm mana.

Mcm BSN kampung pandan, Ade 4 kaunter yg bukaknye 2 jer. kene time budak UITM dtg serbu habis terpaksa beratur sampai nak keluar pintu bank.

tanya sikit rendah sangat ke gaji kaki dan tangan BSN ?

naiza posted on 24-1-2007 11:53 AM

Originally posted by kroeGand at 24-1-2007 12:54 AM
saya pengguna setia BSN. why? cos kat kg pun ada cawangan dia :)
yup....mmg bank kampung...tu pun aku g bsn bcoz masukkan duit bulanan untuk mertua di kampung....

naiza posted on 24-1-2007 12:01 PM

Originally posted by geeky at 23-1-2007 02:34 PM
kesiann.BSN kt ne tuh?
sekitar kelana jaya....

naiza posted on 24-1-2007 12:03 PM

Reply #13 millennium girl's post

kekekeke   sengeh depan pc ....???musykil pulak....

aku rasa tentu tgh baca porum cari kot....hehehe

kinky71 posted on 24-1-2007 04:03 PM

Originally posted by naiza at 24-1-2007 12:01 PM

sekitar kelana jaya....

Uhuuhhhuks....Tak lamer dulu ade 2 cabang BSN dekat area rumah saye...satu kat Kampung Tunku..lagi satu kat sekyen14..Tapi dua2 dah tutup dah...:)

mrs_halia posted on 24-1-2007 04:08 PM

Originally posted by batu_bergolek at 24-1-2007 11:13 AM
bsn ni antara bank favorite aku,walaupaun aku panggil bank kampung. Tapi dah tahu bank kampung takdelah high expectation sangat dgn service dia. Kalo pergi bank besar mcm maybank ke pastu dpt ser ...
setujuuuuuuuuuuu

naiza posted on 24-1-2007 05:13 PM

Originally posted by R2D2 at 24-1-2007 10:15 AM
service lembab nak harapkan gaji naik
semua benda naik sekarang,
ngan petrolnya...
ngan tol nya..

kesian ler kat dorang kalo dh 7 tahun tak naik2...

c_manis posted on 25-1-2007 02:22 PM

Originally posted by R2D2 at 24-1-2007 10:15 AM
service lembab nak harapkan gaji naik

:lol: :):P .. aku setuju..

R2D2 posted on 25-1-2007 04:01 PM

kalau staff2 memberontak pun management tarak masalah
byk lagi x-staff bank2 lain yg diluar sana yg boleh diambil masuk

sudu^eMas posted on 25-1-2007 10:52 PM

sib baik derang ada uniform..kalau tak lagi parah..tiap2 bulan nak kena beli baju..dah lah gaji tak naik2..7 tahun tu ....

Joe Hahn posted on 25-1-2007 11:50 PM

Originally posted by tuahayam at 24-1-2007 06:02 AM
BSN bank paling lembab dalam dunia aku rasa..

satu2 urusan gile lama amik masa.. kalu akt tmpt aku.. biasa hampir 2-3 jam kena menunggu.. gile ke apa.. sorang2 transaksi hampir 10 minit.. lepa ...

aku setuju

banyak2 bank la..bsn la teruk sekalik..yg paling best nye service buat aku la ialah PB:C

dulu 4 5 tahun lepas pun...ada gak staff bsn pakai tag...tak salah aku kami piket

tu la...kalau tak salah aku
Page: [1] 2 3 4
View full: kesian aku tgk staff BSN